MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2013 04:58 , de Simona Josan

„Iurie Darie şi Anca Pandrea AU AVUT PARTE DE IUBIREA PERFECTĂ”. Cine face această AFIRMAŢIE?

Distribuie

Anca Pandrea şi Iurie Darie au fost cuplul perfect şi au trăit iubirea perfectă, conform declaraţiilor făcute de Carmen Harra, la conferinţa susţinută în week-end-ul trecut, având ca temă „Cum să-ţi găseşti sufletul pereche”.
„Cuplul perfect este ca o sferă. Data noastră de naştere ete un cod divin, dar incomplet. Cineva trebuie să îl comleteze. Noi suntem doar jumătate din sferă. Sunt cazuri de iubire perfectă, aşa cum sunt Anca Pandrea şi Iurie Darie”, a declarat Carmen Harra.
Parapsihologul a explicat în cadrul conferinţei „Cum să-ţi găseşti sufletul pereche” faptul că sunt patru tipuri de relaţii între oameni: relaţia între suflete-pereche, tranzitorie, de compromis şi karmică. În prima categorie se încadrează persoanele care se potrivesc perfect în cadrul cuplului. Din al doilea tip de relaţii fac parte oamenii care te ajută să treci peste o perioadă de timp nefericită din viaţa ta, aceştia au şi capacitatea de a „vindeca”. În a treia categorie sunt incluse peroanele care după o anumită perioadă de timp observă că nu mai este vorba despre sentimente, însă sunt alte lucruri care îi ţin împreună cum ar fi copiii, averea sau din diverse alte motive refuză să se despartă. Relaţiile karmice se pot regăsi la nivelul tuturor relaţiilor, nu doar al celor de iubire. Între copii şi părinţi, între rude, prieteni, colegi pot fi astfel de relaţii karmice. Sunt acele relaţii în cadrul cărora de găseşti, în mod repetat, în aceeaşi situaţie sau ai aceeaşi atitudine, dar persoanele nu sunt mereu aceleaşi. Acest lucru se va repeta în viaţa unui om, până când „relaţia karmică” se va rezolva cu respectiva persoană.
Citeşte şi:

  • DRAMA Ancăi Pandrea CONTINUĂ. Uite UNDE PUNE POZELE cu Iurie Darie
  • Anca Pandrea: «Iura, iartă-mă că fumez în casă!»
Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii