Mergi direct la conținut »
Jennifer Lopez își anunță următorul videoclip cu o fotografie sexy
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Jennifer Lopez își anunță următorul videoclip cu o fotografie sexy

Jennifer Lopez își anunță următorul videoclip cu o fotografie sexy

Jennifer Lopez, în vârstă de 47 de ani, urmează să își lanseze un nou videoclip pentru piesa NiTuNiYo, iar anunțul a fost făcut prin intermmediul unei fotografii foarte sexy publicate pe contul său de Instagram, scrie Daily Mail.


Citește și: S-au afișat rezultatele finale la Bacalaureat. Ce s-a schimbat după contestații


Una dintre cele mia frumoase cântărețe americane, care nu s-a temut niciodată să poarte ținute îndrăznețe, JLo a atras atras atenția cu o rochie neagră, tăiată până sus pe două părți.

În imaginea în care Jennifer stă pe un scaun înt-un studio foto se poate observa că nu poartă lenjerie intimă și își arată picioarele lungi și bine lucrate la sală.  Și chiar dacă o astfel de alegere este de multe ori foarte riscantă, cântăreașa a reușit să nu treacă linia dintre senzualitate și vulgaritate cu această rochie semnată Fausto Puglisi.

#NiTuNiYo video Tuesday!! 9am on Telemundo!!!!! ?

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo) pe

JLo a purtat aceeași rochie din fotografie și în timpul unui concert în care a a lansat aceeași piesă. Un fragment din NiTuNiYo, cântată în concert a fost publicat de artistă pe contul ei de Instagram atunci când a lansat piesa online.

#NiTuNiYo is available NOW to download and stream everywhere! #NuevaMusica #VamosABailar (Link In Bio)

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo) pe

Viitorul clip al lui Jennifer Lopez va fi lansat marți.

Recent, Jennifer Lopez a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care își etalează abdomenul perfect sculptat. Cineva a acuzat-o însă într-un comentariu că a retușat fotografia, iar artista i-a râs în nas spunând că ceea ce el consideră că e photoshop e de fapt o pată pe oglindă.

Ce ce întâmplă cu apa caldă și căldura în București. Transferul serviciilor de la falimentarul RADET la compania Termoenergetica, decisă de CGMB
Recomandări

Ce ce întâmplă cu apa caldă și căldura în București. Transferul serviciilor de la falimentarul RADET la compania Termoenergetica, decisă de CGMB

Obsedată de sport, Jennifer care a ajuns la 47 de ani, arată perfect, iar acest lucru se datorează celor doi antrenori personali pe care îi plătește cu 350 de dolari pentru un antrenament care include un mix de dans, genoflexiuni și fandări. De asemenea, J. Lo ține o dietă bogată în proteine, consumă curcan, pui la grătar, somon și legume. Dimineața își începe ziua cu un shake propriu care are 90 de calori.


Citește și: Ce-a pățit ANDRA aseară pe scena din Sibiu. Artista l-a sunat imediat pe soțul ei


 

Close
Închide
  Close