Mergi direct la conținut »
Jennifer Lopez, probleme cu fusta pe scenă. La un pas să-i cadă de pe ea | FOTO & VIDEO Galerie foto
4imagini
Entertainment Libertatea > Entertainment > Jennifer Lopez, probleme cu fusta pe scenă. La un pas să-i cadă de pe ea | FOTO & VIDEO

Jennifer Lopez, probleme cu fusta pe scenă. La un pas să-i cadă de pe ea | FOTO & VIDEO

Jennifer Lopez a avut parte de un mic incident la un eveniment la care a participat recent. Fusta i-a jucat feste și a alunecat de pe ea.

De Dana Aramă,

Incidentul a avut loc la Council of Fashion Designers of America, eveniment la care Jennifer Lopez a fost premiat pentru stilul ei vestimentar.

Pentru gala respectivă, vedeta a ales o ținută de culoare portocalie: o fustă foarte largă și lungă, și o bluză timp bustieră. Ținuta este o creație Ralph Lauren.

În momentul în care urca scările spre scenă, Jennifer Lopez a avut parte de un mic incident. A călcat din neatenție cu pantoful peste fustă, astfel că acesta a fost la un pas să cadă de pe ea.

Vedeta s-a redresat rapid și a tras imediat fusta în talie, evitând să arate mai mult decât ar fi dorit.

Jennifer Lopez este una dintre cele mai iubite cântărețe și actrițe din showbiz-ul internațional. A fost măritată de trei ori. Timp de un an, între 1997 și 1998, ea a fost căsătorită cu Ojani Noa. Cea de-a doua sa căsnicie a fost cu Cris Judd, între anii 2001 și 2003. Jennifer Lopez a fost căsătorită cu Marc Anthony până în anul 2014. Din căsătoria lui Jennifer Lopez și a lui Marc Anthony au rezultat gemenii Emme și Max, care au zece ani. Din anul 2017 trăiește o poveste de iubire cu Alex Rodriguez.

FOTO: Instagram; capturi video


Citește și:

OPINIE / Claudiu Săftoiu: Un Trump pro-Brexit la Londra, față în față cu Ziua „D”, când America a salvat Europa

Close
Închide
  Close