MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

FOTO | Johnny Galecki, actorul din „The Big Bang Theory”, va fi tată

Distribuie

Johnny Galecki, în vârstă de 44 de ani, a anunţat, vineri, pe Instagram, că aşteaptă, alături de partenera sa, Alaina Meyer, 21 de ani, primul lor copil. 

Actorul din serialul TV ”The Big Bang Theory” a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. „Suntem extraordinar de fericiţi să vă anunţăm că, în curând, vom întâmpina un copil în această lume nebună şi minunată”, a scris Johnny Galecki.

Alaina Meyer, partenera de viață a lui Johnny Galecki, așteaptă un copil

„Lumea este plină de dragoste. Noi sperăm că dragostea noastră să fie scânteia pentru dragostea voastră, aşa cum şi dragostea voastră a fost scânteia care a aprins dragostea dintre noi”, a adăugat actorul.

În luna septembrie a anului trecut, Johnny Galecki a anunţat public că are o relație cu Alaina Meyer. Actorul a avut anterior o relaţie cu Kaley Cuoco, actrița alături de care joacă în serialul de comedie.

Kaley Cuoco, actrița din ”The Big Bang Theory” cu care Johnny Galecki a avut o relație 

Johnny Galecki a ocupat locul doi în topul celor mai bine plătiţi actori de televiziune în 2018, an în care a câştigat 25 de milioane de dolari. Serialul ”The Big Bang Theory”, lansat în 2007, se va încheia odată cu sezonul actual care este cel de-al 12-lea, potrivit Agerpres.

Foto: EPA


Aylin Cadâr, Tania Popa și Anca Sigartău împart aceeași cabină la teatru. Cum se machiază 3 actrițe la două oglinzi


 

Comentarii