Mergi direct la conținut »
Jojo și Ștefan Bănică Jr., față în față în platoul știrilor de la Antena 1. Momente amuzante din culise
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Jojo și Ștefan Bănică Jr., față în față în platoul știrilor de la Antena 1. Momente amuzante din culise

Jojo și Ștefan Bănică Jr., față în față în platoul știrilor de la Antena 1. Momente amuzante din culise

Jojo și Ștefan Bănică sunt Stela și Orlando, în noul serial marca Antena 1, „Liber ca pasărea cerului”, care va debuta duminică, 21 aprilie, ora 20:00.  Ce doi  au dezvăluit câteva momente amuzante din culise.

Pe platourile de filmare ale serialului „Liber ca pasărea cerului” nu există certuri. Se plânge, da de râs! Jojo a povestit ce s-a întâmplat atunci când filma scena în care Stela se reîntâlnește cu Orlando.

„În secvența în care eu alergam, la prima dublă, m-am mototolit de tot și am căzut pe scări. Ștefan voia să păstrăm dubla! A fost bestial”, a spus Jojo la Antena 1.

„Acest proiect este o poveste românească. Nu este o preluare, nu este o influență după altceva. Este, pur și simplu, o poveste originală românească. Orlando este o inspirație din viața reală”, a spus Ștefan Bănică.

Citește și

Emilia Șercan, la „Adriana Nedelea la FIX”, despre amenințarea cu moartea primită: „A fost un mesaj explicit, extrem de dur”

 

 

Close
Închide
  Close