Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Kate Middleton a impresionat din nou purtând tiara preferată a Prințesei Diana  

 

Ducesa din Cambridge a participat la o recepție dată de regină la Palatul Buckingham în onoarea diplomaților din Marea Britanie. Kate Middleton a ales să accesorizeze ținuta cu tiara preferată a Prințesei Diana, scrie Daily Mail.

Kate, 36 de ani, i s-a alăturat soțului prințul William, 36 de ani, Reginei și ducilor de Cornwall pentru recepția diplomatică, o petrecere în care e ținuta albă este obligatorie pentru femei, și care este unul dintre cele mai importante evenimente din calendarul familiei regale.

Kate a fost uimitoare într-o rochie elegantă, albă, până la pământ, din voal, cu pietre strălucitoare aplicate.

Pe cap, soția prințului William a ales să poarte tiara care i-a aparținut prințesei Diana și care a fost favorita acesteia pentru evenimentele la care participa.

Uimitoarea Cambridge Lover’s Knot Tiara a fost creată pentru Regina Maria în 1914 de către Casa Garrand din perle și diamante deja deținute de familia ei. Diadema a fost realizată după o bijuterie asemănătoare care îi aparținea bunicii ei, Augusta of Hesse, și care acum se află într-o colecție privată necunoscută.

Kate a purtat celebra tiară și cu alte ocazii, atrăgând atenția presei de fiecare dată când a apărut cu ea.

Motivele puerile pentru care autoritățile din Botoșani desconsiderau muncitorii srilankezi: “Știți ce au adus în termosul de ceai?!”
Recomandări

Motivele puerile pentru care autoritățile din Botoșani desconsiderau muncitorii srilankezi: “Știți ce au adus în termosul de ceai?!”

 

La recepția de marți seara, în conformitate cu dress-codul, Regina și Camilla au purtat fiecare rochii de culoare albă și pe cap au avut diademe. Ducesa de Cornwall a purtat tiara Boucheron, care i-a aparținut odinioară Reginei Mamei, în timp ce regina a optat pentru o altă piesă din colecția regală.


Citește și: Doctorul Ciomu al femeilor – După ce a uitat două foarfeci într-o femeie, chirurgul Ștefan din Constanța a cusut defectuos o pacientă, astfel încât „Trei ani nu am putut să fac nici măcar un control ginecologic”!


 

Close
Închide
  Close