Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Kendall Jenner a apărut aproape goală la Cannes

Kendall Jenner a apărut aproape goală la Cannes

Kendall Jenner a apărut aproape goală la un eveniment organizat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Modelul în vârstă de 22 de ani a avut o rochie transparentă, care i-a lăsat la vedere sânii.

Kendall Jenner, mezina clanului Kardashian, este una dintre cele mai apreciate fotomodele ale momentului, pozând în repetate rânduri în ipostaze provocatoare. Se pare că ea nu este pudică nici când vine vorba despre alte evenimente.

Kendall a apărut într-o rochie transparentă, la o petrecere organizată de Chopard, în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Ținuta nu a lăsat loc imaginației, după cum se vede și în pozele de la eveniment.

Festivalul de Film de la Cannes se va desfăşura până pe 19 mai, juriul din acest an fiind prezidat de actriţa australiană Cate Blanchett, ea fiind ce-a 12-a femeie care deţine acest titlu în cele 71 de ediţii.

Anul acesta, directorul festivalului a impus o nouă regulă și anume ca vedetele să nu își facă selfie pe covorul roșu. Unele dintre vedete nu au respectat regula, însă.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Reguli de seducție de la Cătălin Botezatu: “Trebuie să știi să surprinzi o femeie, dar e greu. Azi nu mai există astfel de bărbați”…”


Foto: Hepta

Close
Închide
  Close