Mergi direct la conținut »
La 52 de ani, Cindy Crafword e la fel de frumoasă ca în tinerețe | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > La 52 de ani, Cindy Crafword e la fel de frumoasă ca în tinerețe | FOTO

La 52 de ani, Cindy Crafword e la fel de frumoasă ca în tinerețe | FOTO

Cindy Crawford parcă nu îmbătrânește. La 52 de ani, este la fel de spectaculoasă ca în vremurile ei bune, când făcea furori pe podiumurile de modă.

De Dana Aramă,

Cindy Crawford a cucerit milioane de fani din întreaga lume cu frumusețea ei pe vremea când era unul dintre cele mai în vogă fotomodele din lume.

Ajunsă la vârsta de 52 de ani, Cindy Crawford nu și-a pierdut cu nimic din sytrălucirea de altădată. Este la fel de rafinată și de spectaculoasă ca în tinerețe.

Vedeta americană a fost fotografiată la casa de vacanță din Malibu, pe terasă.


Îmbrăcată într-o rochie de culoare gri, Cindy Crawford nu doar că a arătat impecabil, dar a și debordat de energie. la vederea fotografilor de pe plajă, Cindy Crawfor le-a făcut cu mâna acestora, a pozat și a fost toată numai un zâmbet. A rămas aceeași femeie fermecătoare, capabilă să capteze imediat atenția celor din jurul ei.

Cindy Crawford este unul dintre numele mari din lumea modelling-ului internațional. De asemenea, este cunoscută și ca actriță. A fost căsătorită cu actorul Richard Gere între anii 1991 și 1995. Ulterior, Cindy Crawford s-a măritat cu omul de afaceri Rande gerber, în mai 1998. Au împreună doi copii: Presley Walker și Kaia Jordan, ambii călcând pe urmele mamei lor în ceea ce privește modelling-ul.

FOTO: Hepta


Citește și: Confesiunile unei fugare. Pictorialul care a încins spiritele în România! Revista VIVA! are imagini cu Elena Udrea gravidă în Costa Rica


 

Close
Închide
  Close