De Ana Hațeg,

Actrița a arătat că deși au trecut 27 de ani de la lansarea filmului are în continuare unele dintre cele mai sexy picioare de la Hollywood și a recreat scena în care, îmbrăcată cu o fustă foarte scurtă, a stat picior peste picior în fața polițiștilor care o interogau în rolul lui Catherine Tramell.

Sharon Stone a primit, joi seara, premiul Femeia Anului din partea revistei GQ Men în cadrul unei gale organizate la Komische Oper din Berlin, Germania.

Ea a urcat pe scenă îmbrăcată într-o rochie neagră, foarte scurtă și cu un decolteu adânc. După ce și-a luat trofeul, pentru discursul de acceptare, actrița s-a așezat pe un scaun și a început să vorbească despre momentul care i-a schimbat viața. În acest timp a îndemnat pe toată lumea din sală să se așeze picior peste picior.

„În urmă cu câțiva ani, stăteam pe platou, iar regizorul meu a spus: ‘Poți să-mi dai chiloții pentru că îi vedem în scenă și nu ar trebui să porți lenjerie, dar noi u vom vedea nimic. Am spus, ‘sigur. Nu știam că acest moment îmi va schimba viața”, le-a spus actrița celor din sală.

La finalul discursului său, Stone a mulțumit încheind prin a spune că „nu a fost decât o glumă”.

Scena din filmul Basic Instinct a fost extrem de controversată atunci când a apărut pelicula, dar ulterior a devenit unul dintre cele mai cunoscute momente din cinematografia modernă.

Citeşte şi:

Toate investițiile pierdute de România în ultimii ani. De ce ne-au ”sărit” Mercedes, Audi, Volkswagen, Mitsubishi și Bosch

Descoperirea uimitoare făcută de Microsoft după ce a introdus săptămâna de lucru de patru zile în Japonia

Cum și-a salvat un copil frații din ambuscada din Mexic, în care au fost uciși nouă membri ai familiei sale. A mers 23 de kilometri pe jos după ajutor

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură
HOROSCOP

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură