De Ana Hațeg,

Actrița a arătat că deși au trecut 27 de ani de la lansarea filmului are în continuare unele dintre cele mai sexy picioare de la Hollywood și a recreat scena în care, îmbrăcată cu o fustă foarte scurtă, a stat picior peste picior în fața polițiștilor care o interogau în rolul lui Catherine Tramell.

Sharon Stone a primit, joi seara, premiul Femeia Anului din partea revistei GQ Men în cadrul unei gale organizate la Komische Oper din Berlin, Germania.

Ea a urcat pe scenă îmbrăcată într-o rochie neagră, foarte scurtă și cu un decolteu adânc. După ce și-a luat trofeul, pentru discursul de acceptare, actrița s-a așezat pe un scaun și a început să vorbească despre momentul care i-a schimbat viața. În acest timp a îndemnat pe toată lumea din sală să se așeze picior peste picior.

„În urmă cu câțiva ani, stăteam pe platou, iar regizorul meu a spus: ‘Poți să-mi dai chiloții pentru că îi vedem în scenă și nu ar trebui să porți lenjerie, dar noi u vom vedea nimic. Am spus, ‘sigur. Nu știam că acest moment îmi va schimba viața”, le-a spus actrița celor din sală.

La finalul discursului său, Stone a mulțumit încheind prin a spune că „nu a fost decât o glumă”.

Scena din filmul Basic Instinct a fost extrem de controversată atunci când a apărut pelicula, dar ulterior a devenit unul dintre cele mai cunoscute momente din cinematografia modernă.

Citeşte şi:

Toate investițiile pierdute de România în ultimii ani. De ce ne-au ”sărit” Mercedes, Audi, Volkswagen, Mitsubishi și Bosch

Descoperirea uimitoare făcută de Microsoft după ce a introdus săptămâna de lucru de patru zile în Japonia

Cum și-a salvat un copil frații din ambuscada din Mexic, în care au fost uciși nouă membri ai familiei sale. A mers 23 de kilometri pe jos după ajutor

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații