Mergi direct la conținut »
La ce liceu poate să ajungă fata celei mai bătrâne mame din România. Fiica Adrianei Iliescu are opțiuni puține după nota mică de la matematică
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > La ce liceu poate să ajungă fata celei mai bătrâne mame din România. Fiica Adrianei Iliescu are opțiuni puține după nota mică de la matematică

La ce liceu poate să ajungă fata celei mai bătrâne mame din România. Fiica Adrianei Iliescu are opțiuni puține după nota mică de la matematică

Opțiunile fiicei Adrianei Iliescu sunt puține după rezultatele obținute la Evaluarea Națională 2018.

De Dana Aramă,

Rezultatele la Evaluarea Națională 2018 au fost afișate marți, 19 iunie. Eliza, fiica Adranei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, nu a avut rezultate satisfăcătoare. Nota de la matematică a tras-o mult în jos.

Notele obținute de Eliza Maria Bogdana Iliescu au fost: 8,50 la limba română și 4,55 la matematică. Media obținută de fiica Adrianei Iliescu a fost de 6,52. După aflarea rezultatelor fiicei ei la Evaluarea Națională 2018, Adriana Iliescu a anunțat că face contestație.

Surse din apropierea familiei Adrianei Iliescu au explicat, pentru wowbiz.ro, că cea mai bătrână mamă din România încearcă să găsească un liceu unde Eliza să poată intra cu media 6,52, opțiunile fiind, însă, limitate.

„Caută un liceu unde să se intre cu medie sub 6,52. Se gândesc la Liceul Dimitrie Gusti, unde media acceptată este de 6,40 la Științe Sociale și Liceul Dimitrie Paciurea, un liceul cu profil vocațional care are o clasă de Filologie. Paciurea este un liceu bun, dar destul de departe de casă.

Ca să ajungă la el, Eliza va trebui să schimbe două mijloace de transport, un troleibuz și un autobuz. Ele, în acest moment, se adaptează din mers situației și caută cea mai bună soluție. Răspunsul la contestație ar putea schimbă totul, iar dacă va obține o medie mai mare, Eliza ar putea opta pentru licee bune”, au declarat surse din apropierea familiei.

Sâmbătă, 23 iunie, absolvenții de clasa a VIII-a vor afla rezultatele finale după contestațiile depuse la Evaluarea Națională 2018.


Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. Liviu Dragnea – condamnare după condamnare, în fruntea statului român


 

Close
Închide
  Close