MENIU CAUTĂ
21 Oct. 2016 12:01

La doar 10 ani, poza în Vogue, iar acum e bombă sexy. Ce mult a crescut cea mai frumoasă fetiță din lume!

Distribuie

Thylane Blondeau, o adolescentă de o frumuseţe rară, care a stârnit controverse după ce la doar 10 ani a apărut într-un pictorial provocator în paginile revistei Vogue, uimește din nou publicul, devenind cel mai tânăr fotomodel care a defilat pentru casa de modă Dolce & Gabbana.

Franţuzoaica, în vârstă de 15 ani, supranumita ”viitoarea Kate Moss” și considerată în urmă cu câțiva ani cea mai frumoasă fetiță din lume, a devenit recent și imaginea Dolce & Gabbana și acum se află în insula Capri, unde are o ședința foto pentru noua campanie a brandului.

În pozele postate de aceasta pe Instagram, Thylane demonstrează că pe zi ce trece devine tot mai frumoasă și că s-a tranformat într-o adevărată bombă sexy.

Thylane Blondeau, la un eveniment
Thylane, fiica fostului fotbalistul Patrick Blondeau și a actriței și vedetei TV, Véronika Loubry, a apărut de-a lungul timpului în cele mai importante publicaţii internaţionale, fiind considerată ”copilul minune al modellingului”.

Not upset ? got my exam ? @marceloburlon #marceloburlon

O fotografie postată de Thylane Blondeau (@thylaneblondeau) pe

 

 

Adolescenta defilează pe podium de la 4 ani, iar cariera ei timpurie a declanșat o adevărată dezbatere internațională: părinții s-au scandalizat văzând că un copil este sexualizat într-un asemenea mod și lucreaza intocmai ca un adult.

Thylane Blondeau, la 10 ani, cand a pozat in Vogue

Fotografii: Hepta/Instagram

Citește mai multe despre Thylane Blondeau pe Libertatea.

Comentarii