Mergi direct la conținut »
La Exatlon s-au certat la cuțite, acum iese tot adevărul la suprafață. Mirel Drăgan, detalii despre relația cu Iulian Pîtea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > La Exatlon s-au certat la cuțite, acum iese tot adevărul la suprafață. Mirel Drăgan, detalii despre relația cu Iulian Pîtea

La Exatlon s-au certat la cuțite, acum iese tot adevărul la suprafață. Mirel Drăgan, detalii despre relația cu Iulian Pîtea

Mirel Drăgan a spus care este, în realitate, relația dintre el și Iulian Pîtea, concurentul care face parte din echipa Războinicilor de la Exatlon România.

De Dana Aramă,

 

Când făcea parte din echipa Faimoșilor de la Exatlon România, Mirel Drăgan a fost în conflict cu Iulian Pîtea, rivalul său din echipa Războinicilor. Acesta din urmă l-a acuzat pe Mirel Drăgan că l-a amenințat, a vrut să-l muște de ureche și i-a adus injurii familiei sale.

Revenit în România din Republica Dominicană, acolo unde se filmează show-ul, Mirel Drăgan a explicat, pentru wowbiz.ro, care este, de fapt, relația cu Iulian Pîtea.

„A fost un moment generat de tensiunea jocului, nici nu mai contează ce s-a întâmplat. Între noi, acum, relaţiile sunt foarte bune şi abia aştept să se întoarcă. Am vorbit cu el, am făcut deja câteva aranjamente. Adică, el vine în ţară, după Exatlon, şi o va învăţa pe fiica mea să schieze. Adică, zic eu, e clar că nu ne duşmănim, ba chiar dimpotrivă.

Poate îl învăţ şi eu să lupte, dar nu se pune problema să fim, cumva, în situaţii cum s-a crezut, violente. Eu nu aş putea face aşa ceva cu el, sunt luptător de kempo profesionist, nu mă bat ca golanul.

Repet, între noi relaţiile sunt bune, chiar foarte bune, nu văd de ce să nu devenim chiar amici apropiaţi când se întoarce din Republica Dominicană”, a declarat Mirel Drăgan.

Citește și: Editorial de Cătălin Doscaș: Sindicatul care a câştigat întotdeauna a pierdut pentru prima dată un război: ultimele negocieri au durat doar trei minute, iar spaţiile comerciale au rămas la Metrorex!

 

Close
Închide
  Close