MENIU CAUTĂ
25 Noi. 2012 16:28 , de Geo Berciu

La mai bine de la un an de la moartea lui Amy Winehouse, un cântăreţ celebru mărturiseşte: „AM FOST AMANŢI”

Distribuie

Rockerul Pete Doherty afirmă că încă o iubeşte pe artista britanică, mai ales că între ei s-a întâmplat şi o poveste de dragoste, ţinută departe de ochii publicului. Până acum.
„E dificil pentru mine să recunosc acest lucru, dar aşa este, e adevărat. Amy şi cu mine am fost amanţi. Am iubit-o atunci şi o iubesc încă şi acum. Dar, spre sfârşitul relaţiei noastre, aşa cum doar iubiţii pot să o facă, ea devenise destul de rea şi de nemiloasă faţă de mine”, a spus Pete Doherty.
Amănunte şocante despre Amy Winehouse ies la iveală! A pictat un tablou cu propriul sânge!
Dorind să aducă un omagiu cântăreţei Amy Winehouse, Pete Doherty a compus o piesă despre relaţia lor şi susţine că deţine câteva înregistrări video cu ei doi care vor fi incluse în videoclipul acelui cântec.
Pete Doherty a devenit cunoscut pe plan internaţional în calitate de solist al trupei Libertines, dar mai ales pentru relaţia turbulentă pe care a avut-o cu Kate Moss, între anii 2005 şi 2007.
Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri. Moartea ei a fost una „accidentală” – potrivit rezultatelor anchetei făcute de poliţie – cauzată de abuzul de alcool.
pete doherty

Comentarii