Mergi direct la conținut »
La o cafea cu Marius Manole. Actorul se întâlnește cu fanii la un restaurant din București
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

La o cafea cu Marius Manole. Actorul se întâlnește cu fanii la un restaurant din București

Unul dintre cei mai prolifici actori români, care joacă în momentul de față în zeci de spectacole, Marius Manole se bucură de un „fan club”, dar și de o mulțime de admiratori care merg peste tot unde acesta joacă, fie că e vorba despre Teatrul Național din București, fie că este un teatru particular.

Urmând modelul consacrat al întâlnirilor cu vedetele, care în țările europene este deja o practică des întâlnită, TNB își pune la bătaie actorii în cadrul unor serii de întâlniri cu publicul, chiar în incinta restaurantului Angelo Grasso, deschis recent lângă intrarea actorilor din spatele teatrului, pe strada Tudor Arghezi.

Astfel, într-un cadru mult mai informal, spectatorii vor putea lua cina cu actorii preferați, vor putea să ciocnească un pahar, să își facă fotografii cu aceștia și firește, să le pună întrebări la care vor primi și răspunsuri. Întâlnirile cu actorii celui mai mare teatru din SE Europei vor avea loc bilunar, după cum anunță organizatorii, printre numele vehiculate de aceștia aflându-se Claudiu Bleonț, Ion Caramitru, Mihai Călin și mulți alții.

Seria acestor întâlniri este deschisă de actorul Marius Manole, marți, 23 aprilie, de la ora 19.30, iar accesul este liber, pe baza înscrierilor prealabile, care se fac în limita locurilor disponibile pe pagina de socializare a evenimentului.

Close
Închide
  Close