MENIU CAUTĂ
17 Mar. 2013 13:59 , de Claudiu Petrisor

Lacrimi şi durere la înmormântarea Micăi! | FOTO

Distribuie

Astăzi, apropiaţii Michaelei şi-au luat adio de la cea care a bucurat ani buni dimineţile copiilor cu prestaţia ei de la emisiunea "Abracadabra". Tânăra a suferit de mai bine de ciroză ajunsă la un stadiu avansat, însă a preferat să le ascundă celor dragi starea sa de sănătate.

La înmormântare au venit apropiaţii Micăi, mulţi dintre componenţii trupei Abracadabra, dar şi oameni simpli care au cunoscut-o doar prin intermediul televizorului.

Mii de flori şi de lacrimi au condus-o pe Michaela Niculescu pe ultimul drum, la cimitirul Andronache, acolo unde îşi va dormi somul de veci.

Cine a fost Mica?

Mica, pe numele real Michaela Niculescu (31 ani), a făcut parte din echipa „Abracadabra”  timp de 10 ani, începând din 1991. Ulterior, blonda a studiat la Oxford şi Viena şi a lucrat ca redactor, producător TV, iar mai apoi ca lector universitar.

Din nefericire, în urmă cu un an, Mica a fost diagnosticată cu ciroză în stadiu avansat și nu a spus nimănui despre suferința ei. Și-a văzut în continuare de activitățile profesionale și personale, însă corpul i-a cedat şi joi medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Citește mai multe despre Michaela Niculescu și Michaela Niculescu pe Libertatea.

Comentarii