MENIU CAUTĂ
14 Sep. 2016 12:41

Laura Bretan, câștigătoare la America’s Got Talent? Câți oameni au votat-o

Distribuie

Reprezentanție spectaculoasă în această noapte la finala America’s Got Talent! Laura Bretan, de doar 14 ani, a reușit să îi uluiască din nou pe jurații care au convenit că românca merită din plin premiul cel mare de un milion de dolari. 

UPDATE: 12:40. Potrivit unui site de specialitate din SUA, Laura Bretan este creditată cu 43,63%, Grace VanderWall, a doua clasată, are 12,74%, iar Joe Dorenbos, concurentul care se află pe locul trei în sondaj, a fost creditat cu 9,27%. Finala s-a încheiat, iar rezultatele urmează să fie date publicităţii miercuri.

sondaj

Laura Bretan a urcat pe scenă într-o rochie lungă, albă, de prințesă, plină de luminițe, iar în spatele său a avut o orchestră. Pentru etapa finală a competiției, românca a ales „O Mio Babbino Caro”, aceeași pe care a cântat-o în preselecțiile pentru Românii au talent, iar opțiunea s-a dovedit una cât se poate de inspirată.

'Este ridicol!', a exclamat la final Simon Cowell, cel cunoscut drept cel mai 'înfiorător' dintre jurați. 'Nu știu eu prea multe despre muzica clasică, dar sunt sigur că ceea ce vedem este o persoană extraordinat de talentată', a continuat acesta.

În asentimentul său a fost și celălalt membru masculin al juriului, Howie Mandel: 'Ai fost remarcabilă! Ai fost perfectă! Aceasta a fost o reprezentație de un milion de dolari'.

'Ai arătat ca o prințesă, dar ai dominat scena ca o regină'

Mândră de alegerea sa de a o trimite pe Laura Bretan din preselecții direct în semifinale, fosta Spice Girls, Mel B, a lăutat-o și ea pe românca de 14 ani: 'S-a văzut că ai avut emoții în această seară, dar fiecare notă atinsă a fost perfectă… Ce spectacol'.

În cele din urmă, a fost rândul lui Heidi Klum să își spună părerea despre reprezentanția lui Bretan, iar răspunsul ei nu a diferit de cel al colegilor săi jurați. 'În această seară ai arătat ca o prințesă, dar ai dominat scena ca o regină', a spus fostul model internațional.

Din păcate, emoțiile încă nu au luat final. După ce toți cei patru finaliști au trecut prin fața juriului, a început votul spectatorilor, iar rezultatele încă nu au fost anunțate. Marele câștigător va fi anunțat în miercuri seara, în a doua parte a finalei Americas Got Talent.

Laura Bretan a uimit juriul de la Americas Got Talent

La începutul lunii iunie, Laura a participat la „Americanii au talent', iar vocea ei inconfundabilă a fost „recompensată' cu butonul de aur, adică a sărit mai multe etape eliminatorii. Cea care a apăsat butonul de aur după ce a auzit-o pe Laura Bretan cântând a fost cântăreaţa Mel B. 'Cred că acest show îţi va schimba viaţa complet şi eu voi începe să-şi schimb viaţa chiar acum', a spus fosta cântăreaţă a legendarei trupe Spice Girls.

Celebrul jurat şi producăor Simon Cowell a recunoscut și el că nu a mai avut, până acum, un concurent cu o voce atât de remarcabilă. „Nu am mai auzit aşa ceva în toţi anii de când fac acest show. Serios. Este incredibil. Ceea ce face ca totul să fie şi mai frumos este faptul că eşti o persoană atât de drăguţă… atât de umilă. Nici măcar nu ştii cât de uimitoare eşti„, a spus juratul.

Citește și: 

Comentarii