MENIU CAUTĂ

Laura Dincă dă detalii despre relația cu Cristian Boureanu. „Toate momentele grele din viața noastră l-au făcut foarte…”

Distribuie

Laura Dincă a dat detalii despre povestea de iubire pe care o trăiește cu Cristian Boureanu. Tânăra a vorbit și despre o eventuală căsătorie.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru perfecte.ro, Laura Dincă a făcut mărturisiri despre relația pe care o are cu Cristian Boureanu. Aceasta a avut numai cuvinte de laudă la adresa iubitului său.

Întrebată ce anume a atras-o prima dată la Cristi Boureanu, Laura Dincă a răspuns:

„Prima oară am observat aspectul fizic, iar după aceea, de la prima întâlnire i-am remarcat bunătatea”.

„Mă simt protejată lângă Cristi. Este un bărbat puternic, iar toate momentele grele din viața noastră l-au făcut foarte puternic, mai puternic decât credea și ne-au făcut să fim și mai uniți”, a mai spus ea.

Laura Dincă a vorbit și despre zvonurile privind căsătoria cu Cristi Boureanu.

„Zvonurile acestea există de când ne-am cunoscut. Lăsați-ne să avem secretul nostru și o să vedeți…

Odată m-a cerut cu un inel făcut din șervețel, evident am acceptat. Mai multe nu o să spunem deocamdată”.

Laura Dincă, în vârstă de 23 de ani, este actuala iubită a fostului politician Cristian Boureanu. Cristian Boureanu, în vârstă de 46 de ani, a mai fost căsătorit cu Valentina Pelinel și cu Irina Boureanu, cu aceasta din urmă având o fiică, Ioana. Cristian Boureanu a trecut prin numeroase probleme în ultima perioadă de timp. În iunie 2017, fostul politician a fost protagonistul unui scandal în trafic cu Poliția Rutieră. Atunci, fostul parlamentar Cristian Boureanu a avut o ieşire violentă, după ce şoferul maşinii în care se afla, alături de iubita sa, a fost tras pe dreapta pentru un control. Cearta dintre poliţişti şi Cristian Boureanu a durat zeci de minute până la momentul încătuşării.

Citește și: VIDEO / Interviu cu Traian Băsescu, despre alegerile europarlamentare, politicieni și justiție: „La Guvernul Dăncilă e neputință intelectuală, miniștrii au un IQ sub media populației”

 

Citește mai multe despre cristian boureanu și Laura Dinca pe Libertatea.

Comentarii