De Dana Aramă,

Legenda spune că Ilie Năstase a avut nici mai mult nici mai puţin decât 2.500 de femei la viaţa sa. El susţine, totuşi, că numărul acestora ar fi fost ceva mai mic. Indiferent care ar fi adevărata cifră a cuceririlor lui, cert este că marele campion la tenis a avut un succes nebun la reprezentantele sexului frumos.
Deşi a avut aventuri cu multe frumuseţi ale lumii, numai patru dintre acestea l-au convins pe marele sportiv să le ducă la altar.
Astfel, Ilie Năstase s-a căsătorit prima oară la vârsta de 26 de ani. Aleasa inimii sale a fost manechinul belgian Dominique Grazia. Din acest mariaj care s-a întins pe durata a zece ani a rezultat o fiică pe nume Natalie, care în prezent locuieşte în Franţa. Din păcate, mariajul cu Dominique s-a destrămat.
Ilie Năstase hotărăşte să-şi pună pirostriile a doua oară la vârsta de 40 de ani. În vara anului 1984, el se însoară cu actriţa Alexandra King. Căsnicia nu durează până la adânci bătrâneţe, dar cei doi înfiază doi copii în timpul mariajului: Nicholas şi Charlotte. În prezent, cei doi locuiesc cu mama lor, la New York.
La rând urmează modelul Amalia Teodosescu, cu care a fost dragoste la prima vedere în anul 1996. Acesteia, Ilie Năstase i-a oferit bilete la concertul marelui artist Sting şi s-au întâlnit la show. Ce a urmat a fost o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit în anul 2004, la Paris. Din mariajul lor au rezultat doi copii: Alessia şi Emma Alexandra. Cei doi au anunţat că se despart în anul 2010.
Din anul 2010, el formează un cuplu cu Brigitte Sfăt, care are doi copii.
Deşi se află la cea de-a patra căsnicie, Ilie Năstase a avut idile cu celebrităţi cunoscute în întreaga lume. Cea mai cunoscută poveste de iubire cu o vedetă este cea dintre el şi reputata divă americană Diana Ross. Cântăreaţa a fost una dintre marile iubiri ale lui Ilie Năstase. Cei doi s-au cunoscut în anul 1977 şi Ilie Năstase a adus-o în România. Relaţia lor amoroasă a durat câteva luni.
 

AUDIO Conversația dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control: „Zburați prea jos!”
GSP.RO

AUDIO Conversația dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control: „Zburați prea jos!”

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat