De Andreea Romaniuc Archip,

Cosmin Vijeu a luat „microbul” actoriei din familie, de la Monica Davidescu și Aurelian Temișan, însă a învățat meserie de la toți oamenii cu care a interacționat de-a lungul timpului – actori, profesori și colegi.

O legătură specială s-a înfiripat în timpul facultății între tânărul aspirant la o carieră în teatru și film și veteranul Florin Zamfirescu. L-a cunoscut întâi în calitate de cadru didactic, apoi au devenit colegi de scenă, iar în timp, Zamfirescu i-a devenit mentor lui Vijeu.

Florin Zamfirescu

Acum, ori de câte ori are de luat o decizie importantă în viață, mai ales în cea profesională, Cosmin simte nevoia să-i ceară părerea acestuia.

„În afara faptului că am furat, am învățat, am înțeles și mi s-a explicat această meserie de la Monica Davidescu și Aurelian Temișan, un pilon de bază în formarea mea ca actor este domnul profesor Florin Zamfirescu.

Cosmin Vijeu pe scenă, alături de mătușa Monica davidescu

L-am întâlnit pentru prima dată în prima probă a admiterii, iar 3 ani mai târziu m-a distribuit în spectacolul său numit «Căsătorie în 3», o comedie pe care am jucat-o în toată țara. Este o onoare să joc pe scenă cu acest mare actor al teatrului românesc. Domnul profesor Florin Zamfirescu îmi este precum un tată, mă sfătuiește nu numai în scenă, ci și în viața personală și îi sunt recunoscător”, a mărturisit, pentru Libertatea, Cosmin Vijeu.

Citeşte şi:

Un copil ucis pentru că s-a speriat de cărăbuşi! Crime șocante din România în care cadavrele victimelor au fost arse. Cum au fost dovediţi autorii şi ce pedepse au primit

EXCLUSIV | „A fost condamnat și internat într-un stabiliment psihiatric după ce a hărțuit femei!”. O fostă logodnică a criminalului olandez a vorbit cu Libertatea

Au legat termopanele cu lanțuri și au plecat! S-au speriat după ce presa a scris despre „tunul” de 13 milioane de euro dat la Primăria Sector 5 pentru blocuri

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații