Mergi direct la conținut »
Liam Gallagher, fostul lider al trupei Oasis, și-a anulat concertul de la Mogoșoaia din cauza unor probleme cu scena
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme

Liam Gallagher, fostul lider al trupei Oasis, și-a anulat concertul de la Mogoșoaia din cauza unor probleme cu scena

Liam Gallagher a anunțat, duminică seară, că nu va mai cânta în cadrul Fall in Love Festival, un eveniment muzical desfășurat pe domeniul Mogoşoaia, în zilele de 31 august şi 1 septembrie. 

De Andreea Radu,

Fostul lider al trupei britanice Oasis, Liam Gallagher, a anunțat, printr-un mesaj publicat pe Twitter, că nu va concerta la Mogoșoaia „din cauza unor probleme de siguranță cu scena”.

Mesajul publicat de Liam

„Din cauza unor probleme de siguranță cu scena, am fost sfătuiți să nu susținem concertul în seara asta, la Fall in Love Festival. Sunt absolut sfâșiat că am venit până aici și nu putem cânta pentru voi, dar siguranța este întotdeauna pe primul loc. Cu dragoste, LG”, a scris Gallagher pe rețeaua de socializare.

Fostul solist Oasis se află pentru prima dată în România. Oasis a fost una dintre cele mai de succes formaţii ale anilor ‛90, care a lansat hituri precum „Wonderwall”, „Supersonic” şi „Dont look back in anger”.

Liam a debutat solo în 2017, când a lansat „Settle”, un album care s-a dovedit un succes muzical şi comercial, ajungând în primele poziţii ale UK Album Chart.

Close
Închide
  Close