MENIU CAUTĂ
18 Ian. 2018 14:50

Lino, „fiul adoptiv” al lui Alex Velea, a slăbit 30 de kilograme în trei luni. „Prietenii nu m-au mai recunoscut pe stradă”

Distribuie

Lino, "fiul adoptiv" al lui Alex velea, a trecut prin transformări în ceea ce privește look-ul.

Alex Velea are grijă de toţi cei la care ţine, inclusiv de ”copilul adoptat”, Lino, un tânăr talentat și care deja face carier în muzică.

Lino, al cărui tată a murit anul trecut, stă în aceeași casă cu artistul și cu Antonia.

Tânărul a trecut prin numeroase transformări de look în ultima perioadă de timp. S-a îngrășat, după care a reușit să slăbească 30 de kilograme în trei luni. Despre felul în care a reușit să scape de kilograme, a comentat Lino într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

„Ambiţia a plecat de la Alex pentru că l-am văzut sportiv. Am început cu Alex cu sala, dar în timpul liber nu eram serios, că m-a prins cu mâncare după sală. După ce am văzut că l-am dezamăgit mi-a spus că dacă nu vrei, nu vrei, eu nu pot să te oblig. Atunci s-a întâmplat ceva în mine şi am început să alerg singur în parc. Alergam zilnic şi aşa am început să slăbesc. Nici nu prea am mai ieşit în lume, am stat mai mult acasă să învăţ ce trebuie să mănânc.

M-am apucat de sală şi am fost serios până a venit Bacalaureatul. Am făcut meditaţii, am fost stresat, nu am mai ţinut dieta şi m-am îngrăşat iar 20 de kilograme. Apoi m-am reapucat şi nu am ţinut nicio dietă, m-am informat să văd ce calorii sunt bune pentru organismul meu şi care nu.

Nu am murit de foame, am mâncat lucruri care au proteine şi care nu sunt grase. Şi apoi am început să slăbesc iar. Când am fost acasă în Braşov, prietenii nu m-au mai recunoscut pe stradă”, a declarat Lino.


Citește și: VIDEO | Interviu cu Thomas K. Yazdgerdi, emisarul special al Statelor Unite pentru Holocaust. Extremismul câştigă teren în Europa


 

Citește mai multe despre Lino și slabit pe Libertatea.

Comentarii