Mergi direct la conținut »
Nunta politico-mondenă a anului! Pe socrul Dragnea l-au costat artiștii 35.000 de euro
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nunta politico-mondenă a anului! Pe socrul Dragnea l-au costat artiștii 35.000 de euro

Nunta politico-mondenă a anului! Pe socrul Dragnea l-au costat artiștii 35.000 de euro

Liviu Dragnea a plătit cu 35.000 de euro artiștii de la nunta fiului său. Considerat evenimentul politico-monden al anului, nunta lui Valentin Ștefan, fiul liderului PSD, cu fosta concurentă la Miss Universe România Gina Alexandra Tătulescu a fost animată după rețeta tradițională a ceremoniilor cu ștaif.

De Florian Gheorghe,


CITEȘTE ȘI: SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!


Invitații pe scenă au fost fericiți mai degrabă că și-au sporit renumele asociindu-se cu evenimentul care a strâns puterea executivă a țării în același cort (montat pe domeniul Palatului Snagov), decât de onorariile primite. Onorarii pe care nu le-au negociat, mai din respect, mai de teamă, pentru că unii dintre cei chemați sunt clienți abonați la petrecerile locale aflate sub administrarea partidului condus de socrului mare.

Contactați de Libertatea, artiștii și reprezentanții avizați ce răspund de programul celor care s-au ocupat de distracție la nunta cu peste 700 de invitați a lui Dragnea jr. au ales să nu ofere detalii despre onorariul cerut și au refuzat să dezvăluie dacă au fost nevoiți să anuleze alte evenimente programate în aceeași zi.

Analizând tariful obișnuit al soliștilor, la un calcul liber, s-a investit în cheful muzical ce a ținut de duminică seara până în zorii zilei următoare o sumă colosală: aproape 35.000 euro.

Liviu Dragnea a plătit cu 35.000 de euro artiștii de la nunta fiului său. Iată cum s-au împărțit banii

Artiștii care au cântat la nunta lui Dragnea jr cer pentru evenimentele private la care sunt solicitați următoarele onorarii:

Kovesi a fost votată procuror-șef de ambasadorii statelor UE
Recomandări

Kovesi a fost votată procuror-șef de ambasadorii statelor UE

La finalul nunții a întreținut atmosfera manelistul Florin Salam, pe numele real Florin Stoian, care a cântat după aproape două luni de pauză și al cărui preț, cu tot cu trupa sa de acompaniament, este de aproximativ 12.000 de euro.

Majoritatea artiștilor aleși de miri și socrii au fost „arvuniți” printr-o firmă de evenimente de profil, cu discount. Discountul a fost însă mic, iar prețul final este foarte aproape de cel menționat.


EXCLUSIV/ Dovada clară că fosta soție a lui Dragnea avea în plan să meargă la nunta fiului ei. Gestul pe care l-a făcut Bombonica în ultimul moment

Dragnea Jr. a explicat de ce nu a venit mama lui la nuntă: „M-a anunțat, cu câteva zile înainte de eveniment”

 
 
Close
Închide
  Close