Mergi direct la conținut »
Liviu Vârciu, însoțit de fetele sale la filmări. Le-a adus la mare, în timpul «serviciului»
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Liviu Vârciu, însoțit de fetele sale la filmări. Le-a adus la mare, în timpul «serviciului»

Liviu Vârciu, însoțit de fetele sale la filmări. Le-a adus la mare, în timpul «serviciului»

Liviu Vârciu nu a rezistat tentației de a sta la mare, unde se afla la muncă, fără iubita sa Anda, și fiica lor, Anastasia. Cele două au venit în vizită și au petrecut alături de artist o minivacanță de șase zile, pe Litoral.

De Ana Maria Păsat,

Liviu Vârciu a îmbinat în această perioadă utilul cu plăcutul, în stațiunea Saturn. Artistul a participat alături de nea Marin și mai multe vedete autohtone la filmările celui de-al șaptelea sezon al show-ului “Poftiți pe la noi – Poftiți la joc”, a cărui acțiune se desfășoară în cadrul unui circ cunoscut, condus de o echipă de italieni.

Liviu nu a rezistat tentației de a sta la mare fără fetele sale, iubita – Anda Călin și fetița cuplului, Anastasia, astfel că le-a invitat să-i fie alături.

Vizita lor s-a transformat într-o minivacanță de șase zile, petrecută în trei, la malul mării. Semn că relația artistului cu Anda merge ca pe roate, după ce s-au împăcat, în urmă cu câteva luni. Cei trei vor reveni pe litoralul românesc, în aceeași formulă, la mijlocul lunii iulie. Și au în plan și o vacanță la munte.

“Ne-am întors deja. Am stat 6 zile la mare, unde filmează Liviu, la Saturn. Mai mergem cinci, de pe 10 iulie și cam asta e vacanța cu fetița, momentan. Probabil vom mai merge cu ea și la munte”, a mărturisit pentru Libertatea iubita actorului, Anda Călin.

Amână vacanța peste hotare

Liviu și Anda au luat în calcul și o vacanță peste hotare cu micuța, dar au renunțat la idee, dat fiind faptul că fetița este încă destul de mică pentru un zbor cu avionul.

Medic la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Hunedoara: “DSP ține testele COVID-19 la sertar”
Recomandări

Medic la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Hunedoara: “DSP ține testele COVID-19 la sertar”

 

“Nu cred că plecăm din țară cu ea. Posibil la anul”, a adăugat bruneta.

Cei doi părinți sunt topiți după micuța lor și s-au ocupat de creșterea acesteia, în egală măsură, chiar și atunci când au fost despărțiți. Anda este puțin mai severă cu fetița. Ea are grijă să nu-și lase micuța să petreacă prea mult timp în fața televizorului sau pe telefonul mobil.

CITEȘTE ȘI:

10.000 de elevi care au luat cel puțin nota 5 la Evaluarea Națională din 2015 n-au ajuns să dea BAC-ul. Cum explică fenomenul un expert din educație

Close
Închide
  Close