Mergi direct la conținut »
Liviu Vârciu şi Andrei Ștefănescu îi fură bucătarul lui Nea Mãrin
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Liviu Vârciu şi Andrei Ștefănescu îi fură bucătarul lui Nea Mãrin

Liviu Vârciu şi Andrei Ștefănescu îi fură bucătarul lui Nea Mãrin

În cadrul celei de-a cincea ediții a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”,  rivalitatea dintre Nea Mãrin şi Liviu şi Andrei va exploda într-un şir lung de furtişaguri, rãzbunãri şi rãutãţi, de ambele pãrţi. Supãraţi cã Nea Mãrin, pe lângã Marlena, finalista de la „Chefi la cuţite”, şi pe lângã cele patru vedete invitate în fiecare ediţie,  l-a mai adus şi pe Fernando, tot de la „Chefi la cuţite”, ca sã îl ajute în administrarea restaurantului şi a terasei de pe malul Mãrii Negre, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au hotãrât sã îl „ademeneascã” pe acesta din urmã şi sã-l angajeze bucãtar la ei. Astfel cã cei doi s-au furişat în bucãtãria lui Nea Mãrin şi au trecut la atac.

De Dana Aramă,

„Fernando, nu te-ai încãlzit în bucãtãrie? Nu vrei la aer? Frumos, pe teresã? Ia-ţi bagajele şi hai la noi. Îti dau dublu! De fapt, te fac asociat!”, i-a spus Liviu Vârciu lui Fernando, pentru ca mai apoi sã se amuze cu Andrei: „Pânã acum am împãrţit nimicul la doi! De acum o sã îl împãrţim la trei, cât de greu poate fi?”, vor glumi ei.

Cum va reacţiona Nea Mãrin când va afla de trãdarea pusã la cale de cei doi, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie „Poftiţi la Nea Mãrin”, astãzi şi mâine, de la 20:00, la Antena 1.


Citește și: Mihaela Buzărnescu a câștigat primul său titlu WTA din carieră. Primele declarații ale jucătoarei / VIDEO


 

Close
Închide
  Close