Mergi direct la conținut »
Liviu Vârciu va prezenta o nouă emisiune la Antena 1. Unde va mai fi văzut acesta, în 2020
Entertainment Libertatea > Entertainment > Liviu Vârciu va prezenta o nouă emisiune la Antena 1. Unde va mai fi văzut acesta, în 2020

Liviu Vârciu va prezenta o nouă emisiune la Antena 1. Unde va mai fi văzut acesta, în 2020

Anul 2020 va fi un an plin pentru Liviu Vârciu. Dacă până anul trecut a fost văzut în emisiunea Poftiți, vă rog!, alături de Nea Mărin, iată că anul acesta, prezentatorul tv va avea propria emisiune la Antena 1, după cum anunță postul.

De Livia Lixandru,

Astfel că solistul şi actorul va prezenta show-ul „Rămân cu tine”, în care el îi va găsi unei domnişoare partenerul potrivit. Este un show de dating, în care Liviu va da tot ce are mai bun ca prezentator.

În plus, pe Vârciu îl veţi mai vedea şi în emisiunea lui Nea Marin, care va începe din această primăvară şi va face echipă cu Andrei Ştefănescu, potrivit Click.ro.

După o pauză de câteva sezoane se întorc la Antena 1 show-urile muzicale „X Factor” şi „Next Star”.

Insula Iubirii revine cu un nou sezon

Tot anul acesta revine şi emisiunea „Insula Iubirii”, moderată de Radu Vâlcan, Gina Pistol va prezenta sezonul 3 din „Asia Express”, dar şi un nou sezon din „Chefi la cuţite”.

Serialul produs de Ruxandra Ion se va numi „Sacrificiul: Alegerea” şi va avea oameni noi în distribuţie. „Te cunosc de undeva” va avea un nou sezon şi se va întoarce şi „Mireasă pentru fiul meu” cu un nou sezon, dar şi „iUmor”, mai precizează sursa citată.

Close
Închide
  Close