Mergi direct la conținut »
Loredana Chivu, scandal în aeroport. "A fost agresiv verbal, aproape și fizic"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Loredana Chivu, scandal în aeroport. „A fost agresiv verbal, aproape și fizic”

Loredana Chivu a avut parte de un scandal pe aeroport. Ea a oferit detalii despre cele întâmplate.

De Dana Aramă,

Loredana Chivu a avut trecut printr-po experiență neplăcută în aeroprot, după ce un pasager recalcitrant a început să-i vorbească urât.

Blonda a fost salvată de individul respectiv de prietena ei, Simona Trașcăî, care se afla împreună cu ea.

„Eu aveam bilet la business class, care oferă prioritate față de ceilalți pasageri, eram cu prietena mea. Ne-am dus, ne-am așezat mai în față pentru că aveam această prioritate. Un bărbat care vorbea în engleză ne-a spus că de ce ne-am băgat în față, după care un român a început să-mi adreseze din spate injurii foarte urâte, a vorbit foarte urât la adresa mea. El a continuat, eu m-am enervat foarte mult.

A vrut să sară la bătaie, dar l-a ținut Simona (n.r. prietena ei, Simona Trașcă). Eu am început să plâng, m-am așezat la locul meu, el s-a așezat în spatele avionului. Când am ajuns la București, s-a întâlnit cu cineva din partea mea. A venit un prieten și l-a întrebat dacă e normal să se poarte așa cu o femeie și bineînțeles că lui i-a vorbit frumos…

 A fost agresiv verbal, aproape și fizic. Dacă nu ar fi fost Simona să-l țină, probabil că m-aș fi ales cu o palmă sau cu un pumn”, a explicat Loredana Chivu la emisiunea Star Magazin de la Antena Stars.


Citește și: VIDEO/ Urmăriți „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 11-17 iunie 2018


 

Close
Închide
  Close