De Clara Vacaru,

Atunci s-a apucat din nou de jucat. Băga cam 100 de milioane pe zi. Mi-a promis că nu va mai juca, dar nu s-a potolit. A jucat cam 800 de milioane din octombrie până în februarie. El a jucat doar banii noştri din casă. A început cu jocurile în luna octombrie, iar în luna februarie, pe 27, s-a sinucis. Pe 28 februarie am fi făcut 20 de ani de căsnicie. 

În ziua aia am discutat cu el, l-am întrebat ce are de gând. Mi-a spus că el îşi vede viaţa jucând, că banii se fac, că nu îl mai interesează. M-am înfuriat şi i-am zis că se duce în jos. Atunci i-am zis că terminăm, să nu mă mai caute şi am plecat la mama.

În acea zi, m-a sunat şi m-a întrebat ce mi-a lipsit. I-am spus că liniştea, pentru că alte lipsuri nu am avut. Era foarte calm. Mi-a spus că o să fie linişte, doar să vin eu acasă. Eu nu am înţeles, am crezut că şi-a dat seama că a greşit. După 30 de minute, s-a întâmplat. Mi-a trimis mesaj Răzvan şi mi-a scris „Mamă, tata a murit”. Am crezut că e o farsă. L-am sunat pe Răzvan şi mi-a spus că s-a spânzurat”, a povestit mama Loredanei Chivu.
Fosta asistentă a suferit cumplit după această pierdere şi nu a înşeles, nici până acum, ce l-a determinat pe tatăl ei să-şi pună capăt zilelor. „Mie mi s-a părut că îi era mai greu să îşi ceară iertare decât să se sinucidă. Nici măcar nu a lăsat un bilet de adio. Nu ştiu ce a fost în capul lui. Noi eram familia lui, îl susţineam în orice situaţie. El nu recunoştea că are probleme, se purta urât cu toată lumea. Eu trei ani nu am fost la cimitir. Eram foarte supărată. Multa lume m-a acuzat ca tata s-ar fi ucis din cauza mea. Nu e adevarat! Eu am pozat in acea revistă (n.r Loredana a pozat goală, într-o revistă pentru bărbaţi) la un an dupa moartea lui. Mi-a fost foarte greu să duc povara morţii tatălui meu”, a spus blonda, la Kanal D.

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"
GSP.RO

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri