Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Loredana Groza, apariție incendiară la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Artista a scăpat total de inhibiții

Loredana Groza, apariție incendiară la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Artista a scăpat total de inhibiții

Loredana Groza a început săptămâna în forță, în cadrul emisiunii matinale de la Antena 1, unde a fost prezentă pentru a promova noua piesă alături de Voltaj,  „Dependența mea”. Și de această dată, interpreta a surprins cu ținuta aleasă.

De Livia Lixandru,

Loredana Groza are 50 de ani, însă arată din ce în ce mai bine și nu ezită să arate acest lucru ori de câte ori are ocazia. Vedeta a slăbit, și-a schimbat stilul vestimentar, iar ținutele ei sunt tot mai provocatoare.

Apariția sa la „Neatza cu Răzvan și Dani” a șocat fanii, care i-au lăsat zeci de comentarii pe rețelele sociale.

„Urât cu sânii așa expuși! Cu un decolteu puțin mai decent ți-ar sta perfect”,  „Dacă este doar o strategie de imagine… atunci e perfect!”, „Erai mult prea frumoasă. Eu am crescut cântând melodiile tale. Te iubeam așa cum te vedeam. Simplă și plină de viață”, „ Ai fost și o să fii mereu una dintre cântărețele mele preferate”, sunt câteva dintre comentariile fanilor, potrivit playtech.ro.

Zilele trecute, cântăreața a întreținut atmosfera în cadrul unui eveniment caritabil organizat la un hotel din Capitală, „Gala din inimă pentru viitor”.

Loredana a ales o rochie de gală neagră, lungă și sclipicioasă. Decolteul îndrăzneț a atras atenția tuturor, mulți dintre fanii acesteia, de pe contul de socializare, considerând că este prea vulgar.

Close
Închide
  Close