Lucian Viziru a fost invitat la rubrica „Sosurile iuți”, din cadrul emisiunii „La Măruță”, difuzată pe PRO TV. A primit mai multe întrebări, a oferit răspunsuri la toate, însă la cele pe care nu voia să le facă publice era nevoit să mănânce iute. Având probleme mari cu stomacul, actorul și-a sunat medicul, care i-a recomandat anumite pastile pentru a putea consuma sos picant.

Înarmat cu medicamentele necesare, acesta a răspuns pe rând întrebărilor. „Cu ce femei din showbizul românesc ai fi vrut să ai o aventură, dar nu ai avut curaj să le propui asta?”, l-a întrebat Cătălin Măruță, iar răspunsul lui Lucian Viziru a fost Simona Gherghe, cea cu care a avut un conflict în urmă cu câțiva ani, scrie protv.ro.

„Da, Simona Gherghe. Un nume am de unde să îți dau, mai multe nu am de unde să scot”, a zis el în direct la PRO TV.

Lucian Viziru a spus cu ce vedetă din showbiz ar fi vrut să aibă o aventură. „Asta ca să mă și împac cu ea, cu ocazia asta”

În urmă cu 11 ani, Lucian Viziru și Simona Gherghe aveau un schimb de replici, în direct, la TV. La vremea respectivă, Simona Gherghe anunțase public că Lucian Viziru a cerut bani ca să apară la emisiunea ei. Ulterior, el s-a apărat și a declarat că banii nu erau pentru el, ci pentru trupa lui din care făceau parte cinci băieți. Se știe că nici până acum cei doi nu s-au împăcat.

Mai departe, la rubrica „Sosurile iuți”, actorul a primit alte întrebări. „Spune-mi numele unei vedete cu care ai fost incompatibil în pat”. Lucian Viziru nu a stat pe gânduri și a răspuns imediat: Anamaria Ferentz.

Întrebat cine i-a dat țeapă de-a lungul timpului, acesta a răspuns: „Ce personaj mi-a dat țeapă? Deși o juca invers și pretindea că eu am fost nenorocitul, doamna fostă Sandu (Catrinel Sandu) pot să zic că mi-a tras țeapă. Deși, ne-am tras-o amândoi… și la propriu, și la figurat. Ba n-am fost eu cuminte, ba n-a fost ea”.

A revenit în România

Lucian Viziru s-a întors acum în România cu familia, după ce o lungă perioadă a muncit în Germania. Actorul nu a revenit în televiziune, așa cum se aștepta toată lumea, ci a ales un alt domeniu. „Partea cu YouTube-ul merge din ce în ce mai bine, ne mai și ajutăm între noi, artiștii. În legătură cu pandemia și restricțiile, eu, ca fost sportiv de performanță, aș fi preferat ca lucrurile să stea altfel, însă, recunosc, așa m-am apucat de YouTube. În lockdown nu aveam ce să fac și m-am apucat de live-uri de acasă. Uite-mă acum, după un an și ceva, mă ocup de YouTube în mod constant”, a declarat artistul pentru Click!

Lucian Viziru câștigă destul de bine ca agent imobiliar, însă recunoaște că și-ar fi dorit să se reîntoarcă în televiziune, pentru un proiect care să îl avantajeze.

Urmărește-ne pe Google News