MENIU CAUTĂ

Lucruri neștiute despre Maia Morgenstern au ieșit la iveală

Distribuie

Marea doamnă a cinematografiei românești, Maia Morgenstern, deschide seria interviurilor oferite de CulTOUR, emisiunea de la Happy Channel,  telespectatorilor săi. Lucruri neștiute din viața îndrăgitei actrițe ies la iveală în cadrul ediției care se va difuza astăzi, de la ora 17.30.

 ”Îmi place cum arată viața mea, acum, în clipa asta! Îmi place grozav!”, declară Maia Morgenstern, care a vorbit și despre dorința pe care o avea în copilărie. ”Voiam foarte tare să fiu casnică, voiam să stau acasă. Sufeream că mama mea merge la serviciu. Mama a fost informatician, a fost printre primii informaticieni din România.  Mi-ar fi plăcut să fiu balerină.  Vezi, poate, nu am răspuns corect la prima întrebare: -Ce mi-ar fi plăcut cel mai tare să fi devenit când voi fi adult-. Și balerină aș fi vrut să fiu, dar părinții nu au fost de acord, spuneau că nu am rezistență” , a mărturisit îndrăgita actriță, în cadrul interviului de la ”CulTOUR”.

În timpul interviului, Maia a vorbit și despre iubire. ”Ce e iubirea? I-ai împrumutat privirea. Probabil că asta este o formă, o explicație a iubirii. Acea comunicare, la nivel verbal, nonverbal… Este un soi de compatibilitate totală, de comunicare perfectă, ce poate ține mai mult sau mai puțin” , a spus aceasta.

Citește și

EXCLUSIV/ Adevărul din spatele carierei de fotomodel. O tânără din România strălucește la Milano: „Ți se refuză un job dacă ai cu jumătate de centimetru în plus pe șolduri”

Citește mai multe despre Maia Morgenstern, balerina și lucruri pe Libertatea.

Comentarii