De Alina Guta,

Mihai Petraiche
Participarea la „Românii au talent” i-a adus lui Mihai, mai presus de orice, încrederea de a continua sa danseze. „Dupa ce am participat la acest show, mi-am dat seama ca am toate motivele sa continui sa dansez. In momentul de fata ma pregatesc pentru Campionatul Mondial de popping. Mi-am schimbat si stilul de dans in ultima vreme, iar acum fac mai mult „robotica”, a povestit el.
Dupa emisiune Mihai si-a indeplinit si visul de a-si deschide propria sala de dans. „Am inceput sa predau cursuri de breakdance si popping in cadrul complexului sportive SanGym. Pe toti cei interesati, atat incepatori cat si avansati ii invit pe site-ul www.sangym-bucuresti.ro, unde vor afla mai multe detalii”, a mai adaugat Mihai.
Si pentru ca se apropie preselectiile unui nou sezon, Mihai are si un sfat pentru viitori participant: „Scena de la „Romanii au talent” mi-a dat incredere si sansa de a face un show asa cum mi-am dorit intotdeauna. E o ocazie pe care nu trebuie sa o ratati!”.
Vasile Godja
Pentru ceterasul din Maramures care a impresionat o tara intreaga cu arcusul sau, participarea la „Romanii au talent” a fost unul dintre cele mai bune lucruri din viata lui. „Am reusit sa imi creez o imagine, un nume sis a fiu apreciat de cei care iubesc folclorul authentic. Acum sunt cunoscut in toat tara, nu doar in comuna in care m-am nascut si cele 2 sate vecine”, a povestit Vasilica.
In momentul de fata, Vasilica Godja lucreaza la un album pe care il va lansa in aceasta toamna si este mai mult decat ocupat cu tot felul de evenimente. „Vara asta nu am avut nici macar un weekend liber! Dar ii bine!:) Eu stiu ca acum urmeaza preselectiile pentru un nou sezon si ii sfatuiesc pe cei care au ceva de aratat sa mearga neapart la concurs. E o mare sansa!”, a mai povestit el.
Trupa No Limit
Pentru toti membrii NO LIMIT a fost o experienta de viata unica. Toti au mai multa incredere in fortele proprii, sunt mult mai increazatori, dar mai ales mandri ca in cele 2 saptamani petrecute in studiourile PRO TV au reusit sa schimbe mentalitati despre deficientii de auz. Toti surzii din Romania le-au spus ca au facut istorie in aceasta lume a tacerii. In toamna, tinerii vor face un spectacol de teatru, pantomima si dans avand ca regizor actorul Teatrului National din Craiova Catalin Baicus. „Ne dorim mult sa aratam ca dansul nu este singurul talent al trupei NO LIMIT. Este un vis maret si avem incredere ca ni se va mai acorda o sansa sa demonstram mai mult… Participarea la Romanii au Talent este unica si merita traita de fiecare om. Iti da sperante si trairi pe care nu le pot descrie . Nu cred ca exista cuvintele potrivite pentru asta…. Daca ai sanse, ti se poate schimba radical viata”.

Trio Zamfirescu
„Pentru noi, Trio Zamfirescu participarea la emisiunea „Romanii au talent” a reprezentat pasul cel mai important pe l-am putut face in cariera noastra.Dupa emisiune cariera noastra a explodat, iar agendei noastre de concerte i s-au ocupat aproape toate paginile. Suntem recunoscuti si aprociati in aproape toate locurile in care mergem. Viata ni s-a schimbat radical. Cei care vor sa aiba o cariera artistica bogata, show-ul „Romanii au talent” este modalitatea cea mai buna de a se face remarcati.”

Razvan „Krem” Alexe
„Romanii au talent” a fost o sansa, o experienta, o rampa de lansare. Recomand tuturor :) Dupa emisiune s-a activat dorinta de a face din muzica o meserie (in sensul in care scopul suprem acum este performanta). Totodata, mi-am redobandit increderea in propriile forte care, pana la emisiune, era pusa sub umbra nefasta a indoielilor.
La scurt timp dupa finalizarea emisiunii, am batut palma cu agentia de evenimente hip hop, Junky Size (unde coordonator principal este Daniel Lupu). Alaturi de acesta si de colegul de breasla Smokey (aka Mircea Florian) am inceput turneul Show a la Krem, sustinand concerte in mai multe colturi ale tarii (Alba Iulia, Oradea, Bacau, Focsani, Iasi, Bucuresti, Ramnicu Sarat s.a.).
Pe plan muzical sunt destul de multe in plan: album Smokey & Krem – Aici sau la pachet, albumul Show a la Krem, clipuri la diferite piese si colaborari (Smokey & Krem, Sector 7, Smiley si…mai vedem) :) Pana la finele anului….Show a la Krem is in the house, babies!”
 
 

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează