MENIU CAUTĂ
28 Feb. 2013 10:04 , de Magdalena Duru

Luminița Anghel: „Mircea Badea, BĂLĂCĂREȘTE-MĂ și pe mine, ca să fiu votată la EUROVISION!”

Distribuie

Invitată joi, în emisiunea "Libertatea TV", cântăreaţa a spus că este covinsă că melodia sa o să fie pe placul multor ţări, mai ales a Spaniei.
"Rafael Herrero, compozitorul piesei Unique, se bucură de mare succes în Spania", a spus artista, precizând că nu se teme de niciunul dintre artişitii care au ajuns în finala naţională.
"Eu în semifinală nu m-am uitat la nimeni, pentru că nu mă interesează. Important e să mă prezint bine, pentru că doar pe mâna mea pot pierde. Îmi place melodia Elenei Cârstea, dai și melodia lui Renee Santana", a adăugat artista.

Întrebată ce părere are despre piesa lui Robert Turcescu, dar şi despre afirmaţia făcută de Mircea Badea, conform căreia el l-a calificat pe rivalul său în finală, Luminiţa a spus:
"Robert are o strategie bună, fiind om de televiziune ştie cum să se promoveze. Piesa nu este genul meu. Mircea măcar să mă blăcărească şi pe mine de două-trei ori ca să mă voteze lumea. Te rog Mircea, dacă mă vezi, dă în mine! Nu ar fi prima dată, oricum! (...)  Nu vreau să creez niciun scandal, prefer să merg la biserică şi să mă rog".

Cine crezi că o să reprezinte România la Eurovision 2013? Voteza-ti favoritul AICI!
Citeşte şi:

 

Citește mai multe despre Luminița Anghel, Mircea Badea și EuroVision pe Libertatea.

Comentarii