Băuturi rafinate, preparate sofisticate, un program artistic spectaculos, într-o locaţie somptuoasă, toate vor fi ingredientele a ceea ce se anunţă a fi petecerea de botez a anului.
Vită marinată cu chimichurri, salată de mango cu rucola, parfait din ficat de gâscă îmbogăţit cu Bourbon şi servit pe kiwi şi chiflele făcute cu amaranth, sunt doar o parte din preparatele ce vor delecta papilele gustative ale invitaţiilor.
Pentru unul dintre cele mai fericite evenimente din viaţă lor, Oana şi soţului ei Florin au ales preparate sănătoase şi savuroase, un meniu menit să satisfacă toate gusturile, cu elemente clasice dar şi delicatese neconvenţionale.
Celebrul muşchiuleţ de vită argentinian va face deliciul invitaţiilor. Bucătarii Jubile îl prepară după reţeta originală de la „mama ei”.
Carnea este marinată în chimichurri, un sos-condiment specific culturii culinare latino-americane, preparat cu pătrunjel şi usturoi tocate mărunt, ulei de măsline, oregano, oţet roşu, frunze de coriandru, paprika, seminţe de chimion, cimbru, capere şi ceapă roşie. Chimichurri este o marinadă perfectă pentru carne, specifică pentru muşchiul de vită dar numai. Carnea va sta trei zile în acesta marinadă şi va scoasă în seară evenimentului pentru a fi pusă pe grătar.
Chifle ce vor însoţi preparatele vor avea în compoziţie un ingredient mai puţin cunoscut, denumit amaranth, „grâul dinaintea grâului”, un ingredient unic şi neobişnuit, cu o mare valoare nutritivă. Amaranthul, supranumit şi „floarea nemuritoare şi a frumuseţii veşnice” este o plantă cosmopolită, o cereală foarte veche, consumat de azteci şi incaşi încă de acum 8000 de ani. Acum este folosit pentru prepararea pânii în cele mai prestigioase restaurante din lume.
Dar special va fi şi tortul micuţului Mihai Maxim. Acesta va păstra tematica aleasă pentru petrecere şi va fi decorat cu note şi instumente muzicale, aşezate pe un portativ.
Pentru a oferi un plus de elegantă şi rafinament evenimentului, oaspeţii vor fi întâmpinaţi cu şampanie cu foiţă de aur, special comandată pentru acest eveniment. Această are foiţe din aur de 23 de karate şi o savoare aparte, un buchet aromat de mere şi lămâie.