MENIU CAUTĂ
11 Oct. 2018 18:50

Lux incredibil în vila Angelinei Jolie din Londra. Opulența e la ea acasă | FOTO

Distribuie

Angelina Jolie s-a mutat la Londra într-o vilă în care luxul este la el acasă.

Actrița americană Angelina Jolie s-a mutat în Marea Britanie, la Londra, acolo unde va locui într-o vilă superbă. Casa datează din secolul al 18-lea și costă 20 de milioaane de lire sterline. Vila se află în apropierea parlamentului.

Vedeta hollywoodiană va sta foarte aproape și de cele mai bune prietene ale sale, Armika Helic și Chloe Dalton. La Londra, Angelina Jolie va fi vecină cu ambasadori, politicieni, membri ai parlamentului și diverse alte personalități.

Vila în care va locui Angelina Jolie împreună cu cei șase copii ai săi este extrem de luxoasă și decorată impecabil. casa are șapte dormitoare, șase băi, media room, cramă și o sală de pian special amenajataă pentru Maddox, la etajul unu, dat fiind că acesta studiază acest instrument de la vârsta de 11 ani.


Angelina Jolie intenționează să se mute definitiv în Londra, împreună cu copiii săi.

Angelina Jolie, în vârstă de 43 de ani, este una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood. aureată a unui Premiu Oscar, trei Premii Globul de Aur și două Screen Actors Guild Awards. A fost numită de către Forbes cea mai bine plătită actriță de la Hollywood în 2009, 2011, și 2013. A fost numită „cea mai frumoasă femeie din lume” de reviste ca Vogue, People și Vanity Fair, iar Esquire, FHM și Empire au numit-o „cea mai sexy femeie în viață”. A fost căsătorită de trei ori: cu Johhny Lee Miller, Billy Bob Thornton și Brad Pitt. Angelina Jolie are șase copii, dintre care trei copii biologici – Shiloh, Vivienne Marchelline și Knox Leon, și trei adoptați: Maddox, Pax, și Zahara.

FOTO: Hepta

Citește și: VIDEO/ Mesaj neașteptat în redacția Libertatea al purtătorului de cuvânt al BOR. Patriarhul îi ceartă pe preoții „inchizitori” și îi apără pe credincioși!

 

Citește mai multe despre Angelina Jolie, casa, Londra, lux și vila pe Libertatea.

Comentarii