MENIU CAUTĂ
22 Feb. 2012 16:22

„M-a pipăit…A rămas să ne mai vedem..” | Scadalul lesbi cu manelista Carmen Şerban, episodul „amanta cu mască”

Distribuie

După ce a fost acuzată de Alina, cea care până aseară a apărat-o pe Carmen Şerban, că tot scandalul în ceea ce priveşte relaţia ei lesbiană cu Ana a fost unul înscenat chiar de către interpretă şi că aceasta s-a dat la ea, noi amănunte apar la iveală.
O domnişoară brunetă, care a dorit să-şi păstreze secretă identitatea, acoperindu-şi faţa cu o mască, a apărut în emisiunea „Acces Direct” pentru a susţine şi ea că a avut o relaţie de tip lesbian cu interpreta.
Sub numele de Mădălina, domnişoara mascată a declarat: „Pe Carmen am cunoscut-o la Piteşti, la o nuntă, unde a avut un concert. Am fost să iau un autograf, în cabina de probă. La un moment dat s-a apropiat prea mult de mine, deşi nu mă cunoştea. A început să-mi pună mâna pe piept, pe picioare, să mă mângâie şi să-mi promită că mă va duce în Bucureşti şi mă va ajuta să devin dansatoare a ei”.
„Apropierea a fost foarte mare. M-a pipăit. Am făcut schimb de numere de telefon şi a rămas să ne întâlnim”, a mărturisit „Mădălina”, care susţine că îşi apară identitatea pentru că are un soţ şi un copil. Ea a mărturisit că atunci a fost teribil de şocată şi chiar dacă toată întâmplarea a avut loc cu doi ani în urmă, „mascata” a ieşit cu declaraţiile acum pentru că a fost încurajată de celelalte apariţii.
„Când am ieşit din cabină a fost şi un sărut”, a mai susţinut ea, însă toţi invitaţii prezenţi în platou au acuzat-o că povestea este inventată.

 

Citește mai multe despre Carmen Șerban pe Libertatea.

Comentarii