MENIU CAUTĂ
27 Aug. 2018 11:05

Mădălin Ionescu sare în apărarea soției sale. „Mi-a crescut copiii, m-a iubit necondiționat, a renunțat la tot pentru mine”

Distribuie

Mădălin Ionescu a reacționat vehement după ce soția sa, Cristina Șișcanu, a fost criticată pentru ținuta pe care a purtat-o la ceremonia de reînnoire a jurămintelor.

Fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu și jurnalista Cristina Șișcanu și-au reînnoit jurămintele de nuntă zilele trecute.
Pentru ceremonie, Cristina Șișcanu a ales o ținută de culoare albă pentru care a fost aspru criticată de internauții.
După valul de critici pe care le-a primit soția sa, Mădălin Ionescu a decis să ia atitudine. El și-a spus foarte clar părerea într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de socializare.

„Familie mare… cinci inimi puternice care bat laolaltă! P.S. Și cu asta închei! Dacă m-ați plăcut vreo clipă, citiți, vă rog , până la capăt! Nu m-au deranjat vreodată părerile opuse, argumentate, de bun simț! M-a oripilat întotdeauna duhoarea minților întunecate!

Am văzut încă o dată micimea umană în acțiune! O masă avidă de sânge, formată din indivizi nefericiți, care de abia asteaptă o țintă pentru a-și revarsă dejecțiile interioare! Una e să critici și altă e să insulți, să folosești un limbaj imposibil de reprodus! Eu nu am jignit vreodată pe cineva, nu am insultat și nu am folosit un limbaj trivial! Cei care ați jignit-o pe Cristina doar pentru că a purtat o ținută dincolo de limitele imaginației voastre… aveți uriașe probleme sufletești!

Creștinii și pioșii nevrotici au spumegat pe Facebook, scandalizați de faptul că a intrat astfel în biseric … Creștinii și pioșii de carton au jignit și înjurat că la ușa cortului! Asta ține de domeniul afecțiunilor psihice sau al ipocriziei fără margini! Repet… nu am o problemă cu cei care critică decent, dar nu pot asista pasiv la atacurile tuturor degradaților!

M-a mai surprins ceva… Cum e posibil ca femei cu un aspect fizic cel puțin discutabil să-și permită să o jignească pe soția mea pentru felul în care arată? Oare aceste doamne nu s-au uitat vreodată în oglindă? Cristina e o femeie foarte frumoasă, mi-a crescut copiii, m-a iubit necondiționat, a renunțat la Tot pentru mine și asta nu o să poată murdări nimeni!”, a scris Mădălin Ionescu pe internet,


Citește și: FOTO/ Invitații la nunta lui Dragnea Jr. și-au etalat mașinile de lux. Cine este deputatul care a ales să vină cu taxiul


 

Comentarii