Mergi direct la conținut »
Magda Vasiliu, enervată la culme de sistemul medical din România. "Nu cred că e zi în care să nu aud de vreo nenorocire petrecută în spitale"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Magda Vasiliu, enervată la culme de sistemul medical din România. "Nu cred că e zi în care să nu aud de vreo nenorocire petrecută în spitale"

Magda Vasiliu, enervată la culme de sistemul medical din România. „Nu cred că e zi în care să nu aud de vreo nenorocire petrecută în spitale”

Fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu și-a exprimat nemulțumirea față de sistemul medical din România.

Magda Vasiliu a trecut prin cea mai cruntă experiență pentru o mamă în anul 2017, când fiul ei, Vlad a fost diagnosticat cu cancer. Fosta prezentatoare de televiziune de la Prima TV și-a tratat băiețelul în Italia, starea de sănătatea a acestuia fiind una bună. Vedeta și-a exprimat și continuă să-și exprime nemulțumirea față de sistemul medical din România, mai ales când vine vorba despre bolnavii de cancer.

 „Nu cred că e zi în care să nu aud de vreo nenorocire petrecută în spitalele din România. Cum să nu primești la Fundeni un copil suspect de leucemie pe motiv că n-are bilet de trimitere??? Când dracu’ se va vindeca țara asta de mania hârțogăriei??? Cum să ții un copil la cameră de gardă 8 ore???

În ultima săptămâna am aflat că Giulia, venită la Roma după luni de zile de tratament în România, ar putea avea încă o leziune osoasă care n-a fost investigată la București. Că oricum, piciorul se taie, nu?? Ce să investigăm tot scheletul piciorului bolnav? Nu. Facem pe porțiuni. Că e mai comod și mai ieftin…

Alt copil, cu osteosarcom, are un nodul pulmonar căruia la București nu i-a dat nimeni importanță. Scrie în referatul medical „de urmărit”. Dar nu le-a spus nimeni părinților, până n-au ajuns la Roma, că în osteosarcom, apariția metastazelor schimbă dramatic prognosticul…

Altă fetiță, de nici doi ani, nu are neuroblastom, cum s-a spus la București… La Roma au descoperit că are un alt tip de tumoră, mult mai agresivă… Dar, în actele de la București scrie negru pe alb neuroblastom. Ce biopsie au făcut??? Cine răspunde pentru un diagnostic greșit?? Sunt trei cazuri de care aflu în doar o săptămâna…

Anunțul lui Gheorghe Mărmureanu despre România, după cutremurul care a zguduit Turcia
Recomandări

Anunțul lui Gheorghe Mărmureanu despre România, după cutremurul care a zguduit Turcia

Și ne mai mirăm că mor copiii pe capete?!? Iar când îi aud pe medici că în România se fac aceleași protocoale ca în străinătate simt că mă sufoc de furie și neputință. Ok. De cancer se moare peste tot în lume. Dar în România se moare parcă prea mult. Mult prea mult”, a comentat Magda Vasiliu în mediul online.

Citește și: Bucureștenii se plâng că apa de la robinet are un miros neplăcut și spun că ar fi poluată. Reacția Apa Nova: „Apa este potabilă. S-a folosit o cantitate mai mare de clor, în limita legală”

 

Close
Închide
  Close