Mergi direct la conținut »
Maia Morgenstern, amintiri din copilărie. “Ce nu știa mama, știa tata”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Maia Morgenstern, amintiri din copilărie. “Ce nu știa mama, știa tata”

Maia Morgenstern, amintiri din copilărie. “Ce nu știa mama, știa tata”

Marea doamnă a cinematografiei românești, Maia Morgenstern, își amintește cu drag de perioada copilăriei și de părinții săi. Actrița, pe care telespectatorii o pot urmări în serialul “Fructul oprit”, la Antena 1, mărturisește că aceștia erau la curent cu tot ce făcea ea.

 “Ce nu știa mama, știa tata, și ce nu știa tata, știa mama. Mi-am făcut unghiile cu carioca, la școală, în clasa I. Au aflat până la urmă. Când mă pedepseau și nu aveam voie să ascult radio, puneam radio sub pernă și îi dădeam drumul și ascultam”, povestește Maia Morgenstern despre perioada copilăriei.

Anii au trecut, iar aceasta a ajuns una dintre cele mai iubite și talentate actrițe autohtone, al cărei succes a trecut hotarele și a fost la un pas de câștigarea unui Oscar. Telespectatorii o pot urmări, miercurea, de la ora 20.00, în cel de-al doilea sezon al serialului “Fructul oprit”. “Magda este o femeie care a încasat multe lovituri de la viață. A făcut și ea rău, este conștientă de lucrul ăsta. Nu se văicărește, își poartă soarta, destinul cu demnitate și este gata să suporte consecințele faptelor ei”, își descrie Maia Morgenstern personajul.

Actrița Maia Morgenstern a fost decorată de preşedintele Iohannis, la începutul lunii octombrie,  alături de regizorul Cătălina Buzoianu şi de preşedintele Fundaţiei Elveţiene pentru Orgi din România, Ernst Leonhardt, într-o ceremonie organizată la Palatul Cotroceni.

Citește și

TVR a dat un milion de euro pe recitalurile de la Cerbul de Aur! Sume fabuloase încasate de artiști. Cântăreața Nicole Scherzinger, cel mai bine plătită!

 

Close
Închide
  Close