Mergi direct la conținut »
Mama Antoniei face terapie cu boluri tibetane. "Le-am descoperit acum șase luni" | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mama Antoniei face terapie cu boluri tibetane. "Le-am descoperit acum șase luni" | FOTO

Mama Antoniei face terapie cu boluri tibetane. „Le-am descoperit acum șase luni” | FOTO

Denise Iacobescu, mama celebrei artiste Antonia, a găsit un remediu ]mpotriva depresiei și care ajută la relaxare.

De Dana Aramă,

Denise Iacobescu face terapiei cu boluri tibetane, după cum a dezvăluit la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la Pro TV.

„Bolurile tibetane le-am descoperit acum șase luni de zile. Le-am descoperit când eram cu tata, era foarte bolnav și umblam prin spitale. El a stat vreo patru luni de zile în spital. Mă încărcasem foarte mult și eram și stresată. Și efectiv corpul meu începuse să vibreze. Simțeam cum vibra.

O prietenă mi-a oferit o chitară, era folosită. Ciupeam corzile și vibrațiile de la corzi mă făceau să mă relaxez, să mă simt mai bine. Și între timp am descoperit aceste boluri.

Ele sunt folosite în meditație și călugării tibetani le folosesc și pentru rugăciuni…”, a explicat mama Antoniei la emisiunea La Măruță.


Citește și:

GALERIE FOTO & VIDEO / Frigidere, butelii și monitoare de calculator, aruncate în Dunăre. Delta, înecată în gunoaie, salvată de voluntari. Libertatea a fost la Sfântu Gheorghe, unde fluviul se varsă-n mare

Close
Închide
  Close