Mergi direct la conținut »
Mama lui Giani Kiriță, față în față cu Oltin. I-a spus direct în față ce crede despre el
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mama lui Giani Kiriță, față în față cu Oltin. I-a spus direct în față ce crede despre el

Mama fostului fotbalist Giani Kiriță a fost față în față cu Oltin Hurezeanu, fost coleg de echipă cu sportivul la emisiunea Exatlon România.

De Dana Aramă,

Fostul fotbalist Giani Kiriță este unul dintre concurenții din echipa Faimoșilor din cadrul emisiunii-concurs Exatlon România.

Din această echipă a făcut parte și Oltin Hurezeanu, cel care nu a dat, însă, randamentul dorit pe durata probelor din concurs.

Luni seara, mama lui Giani Kiriță a fost față în față cu Oltin Hurezeanu la o emisiune de noapte de la Kanal D.

„Sunt supărată pe Oltin pentru că, dacă știa că are probleme cu coloana nu trebuia să intre în competiție”, a declarat mama lui Giani Kirita, Niculina Ivan, care consideră că Oltin a fost principalul vinovat pentru că fiul ei s-a enervat la concurs și pentru că Faimoșii au pierdut numeroase meciuri contra celor din echipa Războinicilor.

La rândul lui, Oltin a comentat și el despre Giani Kiriță:

„Giani Kirita e ca o șampanie. Face bule, dar se liniștește repede. E vorba de tipul de manifestare, de fuziunea emoțională. Unii oameni pierd mai greu și atunci se enerveaza mai tare. Ma refer la ce trăia în timpul jocului, pentru toată echipa”, a spus Oltin.


Citește și: EXCLUSIV / INTERVIU cu jurnalistul care a filmat primele zile ale războiului din Siria: ,,Crimele vor continua încă zece ani”


 

Close
Închide
  Close