Mergi direct la conținut »
Mara Bănică, despre relația cu fostul iubit. "Nu aș mai sta în viața vieților mele"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mara Bănică, despre relația cu fostul iubit. "Nu aș mai sta în viața vieților mele"

Mara Bănică, despre relația cu fostul iubit. „Nu aș mai sta în viața vieților mele”

Jurnalista Mara Bănică a decis să spună lucrurilor pe nume. Aceasta a făcut declarații despre fosta sa relație de iubire.

De Dana Aramă,

În urmă cu câteva luni, jurnalista Mara Bănică se despărțea de partenerul său de viață. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, Mara Bănică a vorbit deschis despre fosta sa relație.
„Nu cred că aş mai sta în viaţa vieţilor mele într-o relaţie toxică. Nu. Nu mai merge un lucru, rupeţi-l! Mă gândeam ce fac eu singură, ce o să facă copilul… nu există aşa ceva! Poate apărea un alt „al meu” care să fie de 200 de ori mai bine. Să trăieşti din nou. E ceva mai mişto pe lumea asta decât să te îndrăgosteşti? Nu!”, a afirmat Mara Bănică.

„Am trecut prin nişte etape fireşti, o despărţire după mulţi ani. Oamenii ancoraţi în trecut nu sunt fericiţi. Îmi trăiesc povestea, îmi trăiesc momentul. Sunt mega, mega-fericită”, a explicat ea.


Citește și: REPORTAJ: Cântărește jumătate de tonă și are aproape 200 de ani. Povestea covorului dăruit de un sultan și adus din Ada Kaleh în moscheea din Constanța/ VIDEO&FOTO


 

Close
Închide
  Close