Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Margareta Pâslaru, în lacrimi la lansarea albumului "Providența”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO/ Margareta Pâslaru, în lacrimi la lansarea albumului „Providența”

Margareta Pâslaru a lansat albumul aniversar "Providența”, joi, 28 martie, în beneficiul Asociației Nevăzătorilor din România, după "60 de ani activi pe multiple planuri". Margareta Pâslaru este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe din România. Are 74 de ani și o energie incredibilă. Vizibil emoționată, artista le-a mulțumit tuturor celor care au fost alături de ea în ziua lansării. De altfel, la un moment dat nu și-a putut stăpâni câteva lacrimi amintind de compozitorul George Grigoriu, cel care a lansat-o atât pe ea, cât și pe George Nicolescu, prezent și el la eveniment.

De Florin Ghioca,

“Vă mulțumesc foarte mult. M-ați emoționat foarte tare. Mă exprim mai bine prin muzică, așa că o să vă las să ascultați muzică. Nu vreau să dezvălui mai mult. Sper să aveți o surpriză”, a spus Margareta Pâslaru, care a împlinit 74 de ani, în luna iulie 2017.

Artista iubită de milioane de români are o carieră fabuloasă, de 60 de ani împliniți și sărbătoriți cu acest prilej, și ne-a dat multe melodii de neuitat, precum “Diamant fermecat”, “Să nu uităm să iubim trandafirii” sau piesa pe care mulți o fredonăm la schimbarea anotimpurilor “Lasă-mi, toamnă, pomii verzi”. Să nu uităm însă nici de apariția ei în filmul copilăriei noastre, “Veronica”.

De altfel, pe albumul lansat astăzi, melodia „Lasă-mi, toamnă, pomii verzi” este interpretată de actrița Emilia Popescu. La „Providență” au participat mai mulți artiști care au mai colaborat de-a lungul vremii cu Margareta Pâslaru, printre aceștia aflându-se și actorul Marius Manole.

Un moment inedit s-a consumat în finalul lansării, după ce artista a dat autografe preț de mai bine de o jumătate de oră. Una dintre admiratoarele sale a adus un afiș original pe care îl păstrează de 35 de ani, în prim plan aflându-se ochii inconfundabili ai Margaretei Pâslaru.

EXCLUSIV/O fostă polițistă își terorizează colegele de celulă. Pușcăriașele stau de pază pe rând, ca să nu le atacă noaptea

 

 

Close
Închide
  Close