Mergi direct la conținut »
Maria Ciobanu a cântat la propria petrecere! “Ciocârlia muzicii populare” a fost serbată, la 82 de ani, în casa lui Ion Dolănescu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Maria Ciobanu a cântat la propria petrecere! “Ciocârlia muzicii populare” a fost serbată, la 82 de ani, în casa lui Ion Dolănescu

Maria Ciobanu a cântat la propria petrecere! “Ciocârlia muzicii populare” a fost serbată, la 82 de ani, în casa lui Ion Dolănescu

Maria Ciobanu și-a văzut împlinită o dorință arzătoare, aceea de a-și serba ziua de naștere acasă, în țara sa dragă, al cărei folclor l-a slujit mai mult de șase decenii. Petrecerea prin care a marcat 82 de ani a avut loc marți seară, în casa din Caimatei a regretatului Ion Dolănescu.

De Florian Gheorghe,

Artista, care locuiește de când și-a încheiat prodigioasa carieră muzicală în Statele Unite, a primit, la împlinirea venerabilei vârste de 82 de ani, mai presus de cadouri, aprecierile oamenilor de suflet cu care s-a înconjurat în viața sa.

Emoționată la vederea atâtor ochi înlăcrimați, după ce a acceptat să interpreteze câteva melodii sfâșietoare, ce amintesc de vârsta trecătoare – “Roată, roată/ Mai întoarce-te odată/ Întoarce roata vieții/ Să am anii tinereții” ori “Ce n-aș da să întorc anii” -, interpreta le-a adus aminte invitaților că aniversarea sa trebuie să fie, totuși, un prilej de bucurie, nu una a regretelor.

S-a scuzat că nu mai cântă bine

“Sunt un om norocos, mi-a lăsat Dumnezeu mai mult decât am visat, o familie frumoasă, nesperat de mulți ani în care am putut să încânt oamenii prin cântece, am mai face-o și acum, însă mi-e ce în ce mai greu. De aceea am copiii mei lângă mine, Ionuț, care cântă cu mine. Acum duc o nouă misiune, o luptă de convingere cu voi, prieteni dragi, care vreți aproape imposibilul, să mă auziți iar cântând iar și iar. N-o mai fac atât de bine, sper să înțelegeți asta, o fac însă pentru voi”, a zis Maria Ciobanu, emoționându-și și mai tare invitații.

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului
Recomandări

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului

“A vrut Dumnezeu să revăd România mea, să ajung cu bine încă o dată acasă, căci nicăieri nu-i ca aici. Ăsta a fost cadoul ce mi l-am dorit”, a adăugat artista, care a fost omagiată în conacul din centrul Bucureștiului pe care Ionuț Dolănescu, 47 de ani, l-a moștenit de la tatăl lui, regretatul rapsod Ion Dolănescu, și l-a transformat în casă omagială.

Petrecerea a amintit, prin meniu, de festinurile cu sute de musafiri găzduite odinioară de Ion Dolănescu, solistul cu 1.000 de fini. Ionuț, cel care s-a ocupat de petrecere, i-a așteptat pe invitați cu berbecuț făcut pe jar, fazani la cuptor și gulaș de căprioară.

Close
Închide
  Close