De Daria Maria Diaconu,

Vedeta a fost recompensată de Guinness World records cu trei distincții în cadrul show-ului de Crăciun pe care îl susține la Colosseum, în Las Vegas.

Mariah Carey a doborât trei recorduri Guinness cu celebra melodie „All I Want for Christmas is You”, care a împlinit 25 de ani de când a fost lansată.

Este vorba de cel mai bine clasat cântec pentru sărbători în topul Boillboard Hot 100 al unui artist solo, cel mai accesat cântec pe Spotify în 24 de ore (cu peste 10,8 milioane de accesări în luna decembrie a anului trecut) și cântecul de Crăciun care a stat cele mai multe săptămâni în Top 10 single-uri din Marea Britanie.

Mariah Carey’s Merriest Christmas (2015) Mariah Carey *Filmstill – Editorial Use Only* CAP/KFS Image supplied by Capital Pictures

Toate cele trei recorduri vor fi incluse în ediția Guinness World records 2020, punctează cotidianul spaniol El Pais.

Mulţumesc mult Guiness World Records pentru că m-aţi onorat cu cele trei distincţii pentru ediţia din 2020!“, este mesajul transmis de Mariah Carey pe contul său de Instagram.

FOTO: Hepta

Citeşte şi:

Interviu cu omul care a scos în stradă un sfert de milion de cehi, la 30 de ani după comunism: ”Lupta pentru democrație nu se termină niciodată”

Dosarul trebuie luat de la zero! Profilerul Poliţiei Române despre cazul băieţului de 11 ani, violat şi găsit mort, în 2004, pe câmpul de lângă Ciolpani: „Acolo nu este un singur autor!”

Filmul Colectiv, la al cincilea trofeu! Presa anti-Orban din Budapesta laudă curajul presei române de a lupta cu „canalele de propagandă ale Guvernului”

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută