Mergi direct la conținut »
Mariah Carey, dezvăluiri din intimitate. Ce spune despre viața sa sentimentală
Entertainment Libertatea > Entertainment > Mariah Carey, dezvăluiri din intimitate. Ce spune despre viața sa sentimentală

Mariah Carey, dezvăluiri din intimitate. Ce spune despre viața sa sentimentală

Cântăreața Mariah Carey a acordat un interviu pentru revista Cosmopolitan în care, printre altele, a făcut dezvăluiri despre viața sa intimă.

De Dana Aramă,

Mariah Carey, în vârstă de 49 de ani, a vorbit despre relațiile sale amoroase, dezvăluind că a avut legături cu cinci bărbați.

„Am fost doar cu cinci bărbați în viața mea, așa că sunt un fel de puritană, sincer, în comparație cu majoritatea din acest mediu”, a declarat Mariah Carey pentru sursa citată.

În prezent, Mariah Carey formează un cuplu cu dansatorul Bryan Tanaka, în vârstă de 36 de ani.

În anul 1993, Mariah Carey s-a căsătorit cu producătorul muzical Tommy Mottola, care în prezent este însurat cu vedeta mexicană Thalia. Ulterior, Mariah Carey s-a măritat cu Nick Cannon, cu care are gemeni, Moroccan și Monroe.

De-a lungul anilor, presa americană a scris că Mariah Carey a avut relații cu miliardarul australian James Packer, cântărețul Luis Miguel, rapperul Eminem și actorul Christian Monzon.

FOTO: Hepta


Citește și:

POVEȘTI DIN BUCUREȘTI / Ambiția de a avea un palat mai frumos decât cel regal. Istoria negustorului Nicolae Stănică, devenit Cesianu, amic al regelui Carol I

Close
Închide
  Close