Mergi direct la conținut »
Cântăreața Marina Voica, ședință foto la 81 de ani. Fotografii în costum de baie, la malul mării
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cântăreața Marina Voica, ședință foto la 81 de ani. Fotografii în costum de baie, la malul mării

Cântăreața Marina Voica, ședință foto la 81 de ani. Fotografii în costum de baie, la malul mării

Cântăreața Marina Voica împlinește astăzi 81 de ani și își sărbătorește aniversarea la malul mării. Îndrăgita artistă a publicat pe o rețea de socializare mai multe fotografii în care apare în costum de baie și dă clasă multora cu felul în care arată. 

Deși are 81 de ani, Marina Voica este plină de energie. Iarna trecută chiar a ieșit cu lopata să dea la o parte zăpada din fața casei.

Artista își sărbătorește aniversarea la malul mării, unde a fost protagonista unei ședințe foto de senzație, în costum de baie.

Marina Voica este o cântăreață română de origine rusă. S-a născut la Ivanovo, în Rusia, pe 2 septembrie 1936. În plan personal, renumita artistă a fost căsătorită cu Viorel Teodorescu, în perioada 1962-1981.

Marina Voica, care arăta senzațional în tinerețe, a lansat numeroase șlagăre de-a lungul carierei și este una dintre cele mai iubite artiste de la noi.

Deși venea din Uniunea Sovietică, după lansarea sa în România în 1960, la TVR, a devenit imediat foarte populară. Cu ocazia Zilei Regalității, în anul 2013, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Castelul Peleș , Marina Voica a primit din partea Casei Regale a României Ordinul Coroana României în grad de Cavaler. Decorația a fost înmânată de Alteța Sa Regală principesa Moștenitoare Margareta a României.


Citește și: Au fost detectate semnale radio din partea unei galaxii îndepărtate situate la 3 miliarde de ani lumină

Close
Închide
  Close