Mergi direct la conținut »
Marinela Nițu, desfigurată de operațiile estetice. Și cât de frumoasă era în urmă cu ani | FOTO Galerie foto
21imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Marinela Nițu, desfigurată de operațiile estetice. Și cât de frumoasă era în urmă cu ani | FOTO

Marinela Nițu, desfigurată de operațiile estetice. Și cât de frumoasă era în urmă cu ani | FOTO

Marinela Nițu s-a transformat uluitor în ultimii ani. Operațiile estetice i-au schimbat total înfpțișarea celei care, în urmă cu ani era foarte extrem de frumoasă.

De Dana Aramă,

Marinela Nițu, care a fost partenera de viață a lui Miron Cozma, a ajuns în ultimii ani aproape de nerecunoscut. Operațiile estetice pe care aceasta le-a făcut de-a lungul anilor i-au transformat total înfățișarea, în special la nivelul feței.

Cu toate acestea, înainte de a se lăsa pe mâna medicului estetician, Marinela Nițu, care a fost model și cântăreață, era o brunetă foarte atrăgătoare, cu un chip seducător, care atrăgea imediat atenția.


Fotografii de arhivă, postate de Marinela Nițu pe pagina sa de pe un site de socializare, demonstrează din plin acest lucru.

De-a lungul timpului, marinela Nițu a atras atenția și prin ipostaze incendiare în care s-a pozat. Fie că a fost vorba de filmări profesioniste, fie că a fost vporba de apariții la plajă, bruneta și-a etalat cu mândrie atuurile fizice, scoțîndu-și la înaintare posteriorul bombat, dar și bustul voluptuos.


Citește și: VIDEO/Poveste de viață. Cristian Dumitrescu a ajuns la vârf, dar s-a întors la rădăcini: din laboratorul secret al IBM, la ograda cu găini!


 

Close
Închide
  Close