MENIU CAUTĂ
14 Ian. 2019 09:55

Mario Fresh a intrat în vizorul colegilor Războinici. Ce părere au aceștia despre artist

Distribuie

Mario Fresh, cunoscut publicului în special datorită poveștii de iubire pe care o trăiește cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a intrat  în cursa pentru marele premiu de 100.000 de euro pus în joc la Exatlon. 

În ediţia de duminică, Războinicii şi-au exprimat gândurile în ceea ce-l priveşte pe Faimosus. Echipa albastră şi-a format o impresie faţă de artist şi i-au spus-o în față.

”Acolo, Mario, nu ştiu, din punctul meu de vedere este cel mai bun caracter”, a spus Iulian Angelescu. ”Da, nu, adică chiar a fost… ne-a felicitat! Ne-a felicitat şi pe fiecare în parte, mereu la start ”bafta”, tot. Frumos din partea lui. Eu cred că e singurul care are… Care are caracter! Toţi au caracter…”, au spus Razboinicii în cadrul emisiunii.

În sezonul al treilea de la Exatlon, echipa Faimoșilor este formată din campioni care și-au dovedit valoarea incontestabilă în competiții naționale, europene, mondiale, dar și pasionați de sport, în general. Andreea Arsine, AMI, Mario Fresh, Costin Gheorghe, Andreea Mihaela Zaragiu. Andrei Boțoaca, Diana Pivniceru, Ciprian Mariș, Cătălina Șeicaru și Ion Surdu formează echipa faimoșilor.

Citește și

VIDEO / Trei într-un TIR. Ce înseamnă să parcurgi 1.400 de kilometri într-un camion

 

Citește mai multe despre mario fresh, “Exatlon”, colegi și Razboinici pe Libertatea.

Comentarii