Mergi direct la conținut »
Mario Fresh și-a vizitat iubita la Londra. Alexia Eram, în culmea fericirii. „Sunteți frumoși împreună”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mario Fresh și-a vizitat iubita la Londra. Alexia Eram, în culmea fericirii. „Sunteți frumoși împreună”

Mario Fresh și-a vizitat iubita la Londra. Alexia Eram, în culmea fericirii. „Sunteți frumoși împreună”

 Mario Fresh și Alexia Eram nu pot sta prea mult timp departe unul de celălalt. Artistul se află zilele acestea la Londra, acolo unde iubita lui studiază, și va petrece câteva zile în compania ei. Cei doi s-au pozat și au postat imaginile pe contul de socializare.

Așa cum era de așteptat, prietenii virtuali au reacționat și le-au transmis zeci de mesaje. „Doamne ce norocoasă ești pentru ce ai în viața ta! Ești o fată super tare și frumoasă! / Doamne cât de perfecți❤️/ Vă iubesc!” „Sunteți frumoși împreună.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

În luna martie, Mario Fresh, unul dintre cei mai iubiți concurenți din echipa Faimoșilor, a fost eliminat de la Exatlon, iar despărțirea  a fost una emoționantă. Colegii de echipă ai cântărețului au fost în lacrimi, iar el s-a stăpânit cu greu să nu plângă.

Citește și

Euronews, despre candidații României la europarlamentare: „Un fost preot, un fost lider mondial la tenis și un fost antrenor al Naționalei”

 

Close
Închide
  Close