MENIU CAUTĂ
22 Iun. 2017 12:28

Marius Mihalache a uitat chiar de căsătoria lui. Cum a ieșit artistul din inedita situație

Distribuie

Marius Mihalache a uitat chiar de căsătoria lui. Artistul a făcut dezvăluiri la o emisiune de televiziune.

Invitat sâmbăta aceasta, de la ora 17:00, la „2k1”, unul dintre cei mai cunoscuţi ţambalişti români, Marius Mihalache, alături de soţia sa Arabela, va face destăinuiri care vor stârni hohote de râs în platoul emisiunii.

În cadrul rubricii „Psihologie de cuplu”, întrebat de către Mirela Vaida de cât timp sunt căsătoriţi, Marius Mihalache,  care a avut o relație cu Crina Matei, nu a ştiut să răspundă.

„Eu zic 5, el întotdeauna spune 3, 2 sau 1.  Nu ştie… Nici când ne-am căsătorit n-a ştiut că ne căsătorim”, va declara Arabela, iar Marius va completa: „Nu mă întreba de dată, că eu nu ştiu nici luna. Mi-a adus aminte Arabela că ne căsătorim chiar în ziua cununiei. Mi-a zis „Tu ştii ce facem noi azi la ora 13.00? Trebuie să mergem să ne căsătorim!””, va povesti Marius, printre hohotele de râs ale celor din platou.

Firi foarte vesele, cei doi vor vorbi în platoul emisiunii „2k1” şi despre posibilitatea de a-şi mări familia: „Ne mai dorim doi copii, unul de culoare şi un chinez, dar aici ne certăm dacă îi las ei chinezul şi iau eu femeia de culoare”, va dezvălui amuzat ţambalistul, care va mai spune că la el în familie este obligatoriu să fii pasionat de muzică.
Alături de Arabela şi Marius Mihalache, care a devenit din nou tată în 2015, săptămâna aceasta în platoul „2k1” vor mai veni Annes şi Dan Anghel şi Oana şi Ionuţ Atodiresei.

Citește mai multe despre Marius Mihalache și casatorie pe Libertatea.

Comentarii